• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #Forspoken na #PS5 Pro 85h na Platinu

GEE
    GEE --- ---
    Forspoken/PS5/28 hodin/ #dohrano
    Forspoken je obětí vlastní marketingové kampaně, která se ji snažila prodat jako next big thing od Sony. Jenže skutek utek. Místo toho jsme se dočkali generického open worldu, který trápí hned několik problémů.

Svět je neskutečně sterilní. A ze všeho nejhorší jsou úvodní lokace a k něčemu zajímavějšímu se člověk prokouše až po třeba 10 hodinách pobíhání po poušti. Tohle je ostatně problém na více místech. Než se soubojový systém trochu rozšíří a nabídne hráči víc možností, uběhne těch hodin klidně 20. A to už i ti nejtrpělivější hráči utečou.

Takže co je tady pozitivní? Kočičky, rychlý pohyb po mapě (Spiderman to ale není) a vlastně nakonec i ta mapa plná otazníčků. Tady fakt záleží, co hledáte. Zeldaři zapláčou, Assassíni ale dostanou každou chvíli dávku levnýho dopaminu.

Hra je součástí předplatnýho PS+.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam