YMLADRIS: " pritom on tim asi jen fakt chtel vyjadrit, ze jeji telo je opravdu vzrusujici" - nic ve zlem, ale to je trochu jako komentar od Mr. Spocka:)) existuje prece cela skala prostredku, jak to vyjadrit jinak, i naprosto totoznou myslenku:)) zejmena kdyz se nejspis osobne neznaji, jen pres nyx.
ono totiz i tady na nyxu je videt, jak tenka je hranice mezi milou neobratnou lichotkou a oplzlym komentarem a hodne toho rozlisovani je podle me osobni.
jsou tady lidi, ktery to skoro po jakymkoliv komentari fotek holek sliznou od davu hur, nez kdyby sloni muz prisel delat ucitele do skolky, jak minusama, tak reakcema. a jinejm obdobny komenty projdou s mizivou odezvou, pritom ta struktura a neohrabanost se moc nelisej a ani vulgaritama to neni.
ono to virtualni propojeni nekdy vytvari urcity zdani osobni (a nemyslim fyzicky) blizkosti, ale v realu prece taky elegantni a pritazlivy zencky na ulici nereknu "teda z tebe starej doma asi pekne tece, co?", jenom proto, ze treba podle odevnich doplnku ve me vyvolava dojem, ze mame podobnej vkus nebo zivotni styl nebo mame radi stejnej nemainstreamovej sport atp
maximalne se usmeju a budu rad, kdyz mi to vrati. a od takovyho vyjadreni je tady ten plusicek, kterej nahrazuje nejakou vstricnou/souhlasnou mimiku nebo gesto. a to "vraceni" je to, ze se vrati do toho klubu s dalsima fotkama:)
ted se mozna bude Siegr chvili virtualne mracit..:)
ja se spis snazim podobny komentare (postava, uces, tamty veci ktery kluci nemaj, liceni co ve mne vzbuzuje prijemny nepokoj, ne/obleceni co ve mne vzbuzuje jeste prijemnejsi nepokoj...:)))) nejen na nyxu nedelat a myslim si, ze mene je vetsinou o dost vice a "zdrzenlivejsi" gesto muze byt pro dotycnou i prijemnejsi a nevnima to jako rusivy.
ja teda v realu nejakou lichotku cizi zene reknu hoooooodne zridka, ani nekde na ulici, ani treba nejaky spolecny znamy s nekym jinym. to spis ke kamoskam, jako svyho druhu povzbuzeni a takovyto drbani na zadech v ramci spolecenstvi, kdyz je ti fajn, ze se potom nekdo cejti dobre...a davam si zalezet, abysme se pri tom hodne nasmali;)) u partneru je to pak samozrejme uplne neco jineho
YMLADRIS: to myslis obecne, s tema pribehama? kor v tech sedmi? imho pulka sedmiletejch kluku chce bejt popelarem a o tech si pamatuju jen jednu pisnicku v simpsons:)) tam bude jeste neco jineho:))