NYA: ale jako dobry no:))
na me je proste ten dotaz prilis komplexni a nedokazu na nej odpovedet. nedava mi to smysl a nechci si to dezinterpretovat a neco tady hodinu asociovat a pak to zkouset formulovat.
ja sem informatik a taky asi trochu lehkej autista, takze kdyz vidim otazku "nakolik se strachu bojíme, nakolik se přijímá a pokud je to tak, co naše ostatní emoce?" tak se predevsim bojim, ze prisel nakej mytologickej ezosaman nam vypravet, ze strachu se bojime, lasku milujeme, na teseni se tesime a radostna ocekavani radostne ocekavame..to se na to da klidne navliknout a taky se da reagovat "ale ja na takovem pohledu na vec nevidim nic spatneho a neslusneho" a kdyz ho kopnes do zadku, tak ses pomalu za vraha kolousku.
tak jsem prave chtel od nej slyset neco konkretniho, fakt mi nevoni styl "co si myslite o ? a az mi to povite, tak vam s velkou slavou povim, co si o tom myslim ja"..mozna jsem nejakej predrazdenej uz pri pondelku, ale proste mam radsi nejakou komunikaci naprimo, nevidim duvod nejit tu s kuzi na trh a nenacrtnout rovnou nejakou svoji predstavu nebo dojem.
treba to odpovida nejakym psychologickym nebo psychiatrickym zjistenim, i kdyz hovorovou reci to muze znit jako chytraceni. lidi jsou dobry pozorovatele a proto ja chci rozumet, co rikaj.
a tim padem musim trvat na urcitym "sjednoceni pojmu" zde a tedy nezavadejicich otazkach do publika:)