AMANT: pamatuju, v tom tehdejším kontextu mi přišlo, že si na tom borcovi něco hojíš, jsi moc přehnanej. Plus to mohlo asi souviset i s tehdejší životní situací, ale do toho jsem v ten moment neviděl. Na druhou stranu se snažím nedělat unáhlený závěry/podléhat prvním dojmu. Takže později, když jsem zjistil, že jsi v klidu, tak jsem to bral prostě jako nějakej momentální (z mýho úhlu pohledu) úlet, kterej netřeba generalizovat.
Podobná situace - s bývalou přítelkyní jsme byli na akci, piva + panáky, našel jsem jí pak za stagi, jak se tam lepí na nějakýho nabíječe, tak jsme si to vyříkali. Za nějakou dobu po dalších panácích jí nemůžu najít, tak jí hledám na předchozím místě činu, a zase se tam lepí na toho samýho :-). Tak mi ujely nervy, vletěl jsem tam a odtáhl jí za vlasy a vypičoval. Na záchodě si mě pak vyhlídl nějakej borec z toho soundsystemu, kterej to viděl, začal mi tam promlouvat do duše a opravdu si dal záležet na tom, ať si vychutnám, jak moc mnou opovrhuje. Nijak ten samotnej akt neomlouvám, byla to interakce víc věcí (ovlivnění alkoholem, neposedná přítelkyně), která aktuálně udělala dojem, že jsem agresivní macho kokot. Každopádně tam ten potenciál očividně mám, protože jsou pacifisti/jemní/ultimátně netoxičtí mužové, kteří by se nikdy k něčemu takovýmu nesnížili nebo nenechali vyprovokovat.