• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMANTNetoxická maskulinita - Pozitivní mužnost - fanklub denisy pokorne
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    Jak si Vas tu pri praci ctu, tak mi v hlave vyskocil termin "machicita" ale mozna to ani nestalo za sdileni:)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    to je velice informativní a přínosné, díky...je součástí maskulinity potřeba udržení masky suverénnosti?
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    INK_FLO: Určitě, ženský mě nařkly z ledasčeho během let. Něco bylo jistě oprávněný, jindy to zas prostě použily jako zbraň.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LAKSHMANA: ok chápu a mažu to, to asi nejsou věci na rozebírání ve veřejným auditu, takže to nechme u toho, že všechno je perfektní....snad jen - z osobního života nemáš žádnou zkušenost, že tě žena nařkla z toho, že jsi toxickej a proč?
    AMANT
    AMANT --- ---
    LAKSHMANA: prvni krok k reseni problemu je umet si ho priznat :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NYA: i devcata muzou mit rady fotbal, pivo a tlacenku

    „Tím končí moje balada.“ Zemřela Hana Hegerová — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/kultura/3287679-zemrela-sansonierka-hana-hegerova
    ...
    Pro posluchače, kteří si Hanu Hegerovou ztotožňují s náladou písní, které interpretuje, může být překvapením, že byla velkou fanynkou fotbalu a hokeje. A ráda měla také hospodskou atmosféru, u piva sedávala třeba se spisovatelem Bohumilem Hrabalem. „Jeden z mých intimních přátel mi říkal, že jsem ho zaujala, když jsem si dávala třetí porci tlačenky s pepřem a cibulí,“ přiznala v pořadu Na plovárně.
    ...
    AMANT
    AMANT --- ---
    VYHULENY_UFO: a z neexotickych ne? imho je to uplne normalni, ze si lidi na dlouhodobym pobytu nekde mimo domov najdou nekoho aspon do postele. nevidim duvod do toho tahat barvu kuze.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKG: tak migrace lidstva je odjakziva bezna vec. to jenom komousi postavili zeleznou oponu, aby jim z tech socialistickych sracek lidi neutikali za lepsim
    STENNY
    STENNY --- ---
    YMLADRIS: Ani to nemusí být uber gay. V létě třeba chodím na vandry v kiltu (khaki kilt, tmavé tričko), protože je mi to prostě pohodlné. Navzdory tom, že kilt je mužské odění, se už našlo pár týpků, pro které to byla "sukně" a stálo jim za to do mě rýpat. Verbálně, teda. Kdybych šel opravdu v sukni, předpokládal bych ještě větší ohlas :))
    NYA
    NYA --- ---
    EKG: no a nemůžeš tu zkušenost zkusit nějak tlumočit a odpovědět mi na moje otázky, proč by mělo být špatně, že mají kluci rádi fotbal, a jaký dědictví to muži podědili, pokud to není ta kolektivní vina? (Což tak dost vyznělo z toho, co jsi psal)
    EKG
    EKG --- ---
    VYHULENY_UFO: A o neco pozdeji se otevrely hranice a mlade samice zacaly opoustet rodne tlupy a vydavat se na cesty za laskou. Jako tomu bylo jiz od usvitu lidske rasy.
    EKG
    EKG --- ---
    NYA: To bude asi celkem neprenosna zkusenost z emigrace. Kdyz bydlis "doma" a kazdy kolem tebe sdili prakticky stejne kulturni normy a ztotoznuje se, nebo se vymezuje vuci stejnym vzorcum chovani, tak je to proste norma, se kterou se plus minus musi zit. Jakmile vyjedes "ven" a vylezes z okruhu krajanu, zacnes zjistovat, ze zadna norma neexistuje, jenom konkretni dedictvi konkretniho kmene.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKG: to neni zadna moda, ja uz kdyz sem byl malej za sociku, tak bylo celkem bezny, ze cesky holky chodili se zahranicnima studentama z exotickych zemi. do vedlejsi tridy na me zakladni skole chodila mulatka... a to jsem z malomesta
    EKG
    EKG --- ---
    VENDULKA: Nn, stabilne UK, ale styka se s komunitou a jezdi tam. S manzelovou (JW) rodinou teda vychazi vyborne. Oni se bali, ze bude nafoukana beloska, ale vubec. Akorat chlap ji holt zanasi, kde muze.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    EKG: já jsem tvůj příspěvek pochopila tak, že žije v Africe (asi dobrovolně, spokojeně), ve společnosti, která stále společensky separuje menstruující ženy. chápu dobře?
    EKG
    EKG --- ---
    VYHULENY_UFO: Netaham Afriku, bavime se o konkretni kamaradce. To byla holt pred lety takova vlna, ze holky z vychodu objevily cernochy, no. Pak zjistily, ze ta varianta se spolumanzelkou a paralelni rodinou se holt musi brat v potaz a nejak resit. Zvlast kdyz deti uz zacinaji chodit do skoly a penez neni nazbyt.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKG: nechapu, proc sem tahas afriku. tak snad staci, kdyz zustanou doma a nebo si jdou poklabosit u vina se sousedkama, jak je normalni, ne?
    tak kdyz si chlap vybere zenskou pred prechodem, tak snad musi pocitat s tim, ze bude mit periodu [facepalm emotikon]
    EKG
    EKG --- ---
    VENDULKA: Nebylo to zdaleka tak spatny, jako placata Zeme a laska k Jeziskovi. Ale ziju;)
    EKG
    EKG --- ---
    VYHULENY_UFO: Akorat zensky nemaji vyhrazenej barak, kam by si chodily odbyt kramy. Nebo uz ceska vesnice globalizovala az natolik? ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EKG: jakej africkej system? ja kdyz prijedu na dedinu, kde mam chatu, tak vsichni chlapi sedej v hospode na navsi a lejou pivo. a nejsou to cernosti :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam