DEADSLUT: no já jsem určitě taky nevyhnutelně zaujatá. Třeba týpek, se kterým mám děcko, začal jezdit na tyhle ezo semináře hodně, pak začal dělat gurua, vést mužský kruhy, vést rodinný konstelace. A přitom mu vůbec nepřišlo vhodný se o svoje vlastní děcko starat a kromě posílání alimentů nechal všechno na mě. Začal s těmahle ezo kokotinama když byl synkovi asi rok, a ochotnej s ním strávit alespoň nějakej čas byl až od jeho čtyř let. A ještě teď je schopnej dělat kousky jako třeba odjet na ezoseminář a nedat mi vědět, že si děcko nevyzvedne a že si to musím v práci zařídit (což pro mě samozřejmě znamená problémy, naštěstí mám fakt hodnou šéfovou).
Když potřebuju nějakej čas pro sebe? Smůla. Řešili jsme v práci povodně a potřebovala jsem zůstat na humanitární základně na druhým konci republiky? Kdepak, nemůže se postarat o dva dny víc o vlastní dítě.
Když se ty věci s ním snažím komunikovat, tak buď komunikaci přímo odmítá, nebo max vyprodukuje nějakej alibistickej bullshit. Ezocancy naštěstí už mým směrem vzdal.
Za mě je to exemplární ubožáctví.
Bohužel když jsem to zkoušela komunikovat s člověkem, co tyhle kurzy vede (jakýsi Málek), tak to bylo taky úplně marný.
Takže jsem k těmhle věcem dost skeptická. Když mi někdo poví, že chce hledat svoje mužství na nějakým ezokruhu, tak je mi leda pro smích.
Joo, ale znám hodně schopných mužů. Kluci co se přidali do aktivistickyho hnutí osobnostně rostli takřka před očima. Ti, co přijeli pomáhat na povodně, byli cool už předtím. A je spousta dalších, co ke svým výzvám přistupujou pravdivého a zodpovědně. A na tom rostou.
Když si zaplatíš seminář a myslíš si, že pak máš hotovo, a obklopíš se těma, co tě v tom ujišťujou, tak to je úplně nejlepší egopast, jakou můžeš vymyslet.