Cyve aya, to je taky kvalitni bublina. Vzpominam na typka, co k nam jednou prisel neco kazat, chtel nas ockovat zabim jedem k povzbuzeni imunity, no hruza bes. Pak vykladal, jak je to bezva, ze dostal ranu do hlavy zevnitr, mel nejaky desny zazitky, jdou po nem policajti i ufoni, jo a je zasvecenej saman. No na prvni pohled jsem poznal, ze to je ta jedina spravna cesta, kterou by mel kazdy jit. Teda za predpokladu, ze po ni pujde do prdele a uz se nikdy nevrati.
Ja nevim, jakoze fakt nevim. Mel jsem nejaky ukazky nejakejch energii, kdyz nam tenhle trotl jeste s nejakym uplne jeste o neco vic vyjetym osvicencem "obohacovali" cviceni svou ctenou pritomnosti. Teda jestli ta vec, co me pak chvili otravovala v hlave s obrazkama nejaky vegetace a la destny prales, mela s destnym pralesem cokoliv spolecnyho.
Segra se k cajicku z liany dostala primo v Jizni Americe, kdyz byla neco resit pracovne, a netvarila se prilis laskave na myslenku, ze by mel nekdo tahat ayu mimo prales a zustat na zivu. Ale zase se pry da celkem spolehnout na to, ze si to duch ohlida sam, a zneuzivace sam potresta. No ten chlapec s tema zabama vypadal, ze nema klidu na teto zemi, takze asi vsechno v poradku.
Jinak spojovat techno kulturu s nejakym duchovnim rustem mi prijde takove usmevne. Ale ja jsem v tomhle hrozne konzervativni, tak me treba neberte uplne vazne, nebo tak neco. Pro me byl i Jezis starej luzr, protoze lecit kontaktne, neboli se pacientu fyzicky dotykat, to je proste ekelhaft. To staci si predstavit a bleju i bez ayahuasky.