• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORCentrála pro rovnoměrnou distribuci mírně zajímavých faktů
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    KURE: Díky, že jsi vyzkoušel, abychom (doufám, ani v budoucnu) my nemuseli.

JFM
    JFM --- ---
    TRISSIE: Toto rozšířené tvrzení vyvrátil již dávno fyzik Richard Feynman, který se před spolužáky z univerzity vymočil ve stoji na rukou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RSZ: Taky pravda
    RSZ
    RSZ --- ---
    KID_MCHUTT: no počkej, tak máš nějakou trávící soustavu, tam se lecos vleze - já měřil fakt až konečný produkt
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jednotka sobího čůrání mi přijde docela vzdáleností podobná mé vlastní, což mě přivádí na myšlenku, jestli existuje nějaký koeficient "ušlé vzdálenosti mezi dvěma čůráními", který je pro všechny savce plus mínus stejný, tak jako je pro ně plus mínus stejná doba vyprázdnění močového měchýře.
    NOXIUS
    NOXIUS --- ---
    TRISSIE: ked som bol ešte malý fagan tak som bol na operacii v nemocnici a takto mi dávali na ležmo na boku čúrať do 7dc fľašky :D takže first hand viem že to ide :P
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Já jsem několik jedinců homo sapiens čůrat vleže na boku viděla, ale nebyli úplně ve stavu, kdy se člověk řídí fyzikálními zákony :o)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (na druhou stranu, při mé stavbě těla... hmm... U velkých domácích zvířat zadržuje i přes 3 litry. - to by mohlo být :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RSZ: no nevím, někam se ty 4 piva, než jde člověk poprvé, schovat musí, ne? :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RSZ: než na to kliknu, to je sobí nebo lidský měchýř? :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    TRISSIE: tady dokonce kecaj o objemu močového měchýře, já jsem empiricky ověřil, že je to minimálně 1500ml
    Močový měchýř – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Mo%C4%8Dov%C3%BD_m%C4%9Bch%C3%BD%C5%99
    ..ne že bych to vykládal na potkání, je to tvoje téma:)
    KURE
    KURE --- ---
    vzhledem k tomu že když ti strčej trubku do močáku, tak to samovolně vytéká když ležíš v posteli, tak si nemyslím že na to má vliv kondice pacienta.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRISSIE: Obávám se, že dříve nebo později půjde i o nedobrovolné testy :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    On není u močení do bažanta v posteli ani tak problém překonat gravitaci jako ten mentální blok. Když člověk v dětství vynakládá nemalé úsilí na to, aby se v posteli nepočůral, a to ani ve snu, tak se to v dospělosti překvapivě celkem špatně překonává :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NAVARA: budeš dobrovolný tester? :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: no vida, tak na internetech kecali! :-)

ale poronkuselmu i peninkulmu mám ověřené z více zdrojů, to by měla být pravda! :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Za mlada dokud je v potrubí tlak nebude problém, ovšem ve stáří kdy už se spíše spoléhá na tu gravitaci...
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: shodou okolností jsem tohle musel provozovat. vzhledem k schopnosti pohybu, nebo lépe řečeno neschopnosti, se nedalo jinak. Normálně to funguje. Dokonce ani rozespalej v noci jsem si nenachcal do postele.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    v souvislosti s rešerší sobího čůrání jsem narazila také na tvrzení, že mužští zástupci homo sapiens sapiens nemohou čůrat vleže na boku (problém s gravitací), ale vzhledem k tomu, že postrádám patřičné anatomické vybavení, to nemohu ověřit, tak třeba se toho někdo ujme (ale pokud si přitom nachčijete do notebooku, tak to na mě neházejte! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam