KID_MCHUTT,
RSZ: kdyby jenom čtyři piva... jako každý lidský orgán, i tento jde pravidelným tréninkem, léty praxe a odříkání patřičně zvětšit. Vždyť je to hlavně hladké svalstvo, které je pružné a v mladším věku může růst.
Coby student jsem chodil společně s dalšími do hospody v Kunraticích, kde pokaždé, když jsme tam přišli, seděl na stejném místě jeden pravidelný pijan. Sedával vždy sám, zády k hospodě a lámal tam jeden půllitr za druhým. Coby studentům ČVUT nám to nedalo, a začali jsme pravidelné pozorování (a teda i jsme se trochu ptali, protože studentský rozpočet nedovoloval tak nákladné projekty jako bylo každodenní vysedávání v hospodě). Pijan přicházel každý den kolem půl páté, vypil den co den šestnáct piv, s nikým nepromluvil a kolem desáté odešel. Na záchod odcházel po osmém, občas po devátém pivu, podruhé šel před odchodem. Objem jsme si nikdy netroufli změřit, ale fascinovalo nás to v mnoha ohledech - pravidelnost, urputnost, vytrénované orgány specializované jen na tento sport na vyloženě vrcholové úrovni... My, amatéři, jsme si už po druhém pivu připadali jak průtokový ohřívač.
Takže i když zohledním nějaký objem, který si držel v trávicí soustavě, tak dva a půl až tři litry musel udržet.