• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORCentrála pro rovnoměrnou distribuci mírně zajímavých faktů
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HRAFNAIN: Mustang patří do Bullita!
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    MEANKITTY11: škoda že už nežije jim varney, taky v jednom jezdil a často byl k vidění zaparkovanej za nějakým pajzlem :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ILTU: tak kolegův je docela křáp, ne strašlivej křáp, je jak novej a piplanej :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    HRAFNAIN: Nemohl. ☺️
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ILTU: inu, mohl to být Mustang. ; )
    ILTU
    ILTU --- ---
    MEANKITTY11: Byl strašlivej křáp, ale prostě Back to the Future ☺️
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MEANKITTY11: byl to křáp

a dnes je to slavnej drahej křáp
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ILTU: já si u toho říkala, že kdyby to nebylo úžasný filmový auto, tak to je docela křáp :D
    PODVRH
    PODVRH --- ---
    Švédsko pilotuje čištění náměstí pomocí ptáků
    Swedish firm deploys crows to pick up cigarette butts | Birds | The Guardian
    https://www.theguardian.com/environment/2022/feb/01/swedish-crows-pick-up-cigarette-butts-litter
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Pustá závist ☺️
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: já taky, dokonce za jízdy, za volantem :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Já v delorean i seděla ☺️
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    DRAGON: počkej jak 10 verzí, to mě zajímá, jakože nějaké jiné sestřihy, nebo..?
    Jinak taková zajímavost o filmu Back to the future, kterou jsem se nedávno dočetl, je ta, že místo Deloreanu měl být strojem času Ford Mustang. Teda v prvním draftu scénáře neměli mít žádné auto a stroj času byl jen nějaká bedna, ale pak někdo udělal to správné rozhodnutí. Teď si jen musím vzpomenout, kde jsem to četl, protože tam bylo i pár dalších zajímavostí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: rozhodně ti děkuju za pochvalu, ale musím se přiznat, že pamatovák v tom má malou roli. Já totiž celý život ten film miluju, mam asi deset verzí filmu, asi 20 verzí Silvestriho soundtracků BTTF a prostě sem tím hodně žil, i sem se jel na delorean podívat a vlastně sem si na Mr. Fusiona sáhnul:) takže říct, že mám pamatováka, by byla trošku lež :) a navíc, tohle mi visí v pracovně :D

ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: Ty máš pamatováka!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    si tak projíždím vintage věci na etsy a u tohoto mlýnku na kafe si říkám, že je mi hrozně povědomej, nemůžu si vůbec vzpomenout a pak mi to došlo! Back to the future. Tak začnu googlit Mr. Fusiona abych to porovnal a fakt že jo, je to on, jen v jiný barvě. A najednou dohledám informaci, že nehraje jenom v Back to the Future, ale on hraje i v Alien z roku 1979? pěkný :)

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    BONEMINA: zrovna předevčírem jsem míchal jemně růžovou, takže díky, odteď se budu snažit koukat mezi vlny a pohlídat si fialovou! 🤣
    TOM
    TOM --- ---
    MARASAN: ta má v žebříčku neexistujících barev první místo!
    Brown; color is weird
    https://www.youtube.com/watch?v=wh4aWZRtTwU
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    a co hnědá? v duze ji nevidím.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam