• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: jo to chapu je to takova hodne relax hra:) Jinak tam se da nejak zrychlovat cas?:D sem nevedel...
    BOBES
    BOBES --- ---
    GREGI: Dokola. Jednou za čas dostanu chuť začít z nuly a prokousat se všemi těmi ostrovy až do konce a tu RNG porazit. Občas i hrátky se speedrunem. Ale já hraju Kingdom už od začátku, kdy vyšlo demo, přes Kingdom: New Lands, atd. takže proto ty stovky hodin.

    Aktuálně tedy jedu challenge islands, což je výzva i pro mě a dost se s některými trápím. Samozřejmě se chci dostat ke Cursed crown, Gold Crown není cíl ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: jo tu sem taky na SD hral ale nejak v tom nevidim stovky hodin. To hrajes furt dokola nebo to ma nejaka skryta tajemstvi?
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    ZELGARIS: Potvrzuju, 20 hodin and counting :D

    Jinak narazil jsem na vcelku neprijemnost: Steam Deck ma tendenci se obcas odpojovat od wifi a nasledne se hned uspat, coz je problem, pokud ho pouzivate na streamovani her do jineho stroje...
    BOBES
    BOBES --- ---
    Jinak zatím nejvíc hodin na Steam Deck asi moje nejnavýkovější hra: Kingdom: Two Crowns (v podstatě kterákoliv varianta Kingdom). Před SD stovky hodin jen z toho důvodu, že je to jak relax díky hudbě, tak výzva a souboj s RNG. Obvykle hraju při kocovině. Na SD už desítky. I bez kocoviny :) Líbí se mi, že jedním tlačítkem aktivuju vyšší rychlost nebo special action. Na PC jsem musel mačkat klávesu 2x.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Na steam decku začínám víc a víc oceňovat, že je to prostě PCčko s cloud syncem savů. Hraju Cyberpunk na střídačku na stolním PC a na Steam decku - na velkým monitoru dělám crafting, nakupuju věci a tak, na steam decku jedu z postele storyline.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: jinak k navaznosti na tuhle fotku. Tady byl jeste v brisku. A uz je venku:) Steam deck docela dobry k miminu musim rict

    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: skvele se to hraje na tom touchpadu. Klik mysi nastavenej na pravej trigger;) Jinak dobrej je i monster train je za par kacek klic a za vyzkouseni imho stoji.
    BOBES
    BOBES --- ---
    GREGI: Ano, ve Slay the Spire se dají utavit stovky hodin. Sám mám asi 600 a pořád si to občas pustím jen tak pro zábavu ;)

    Budu muset taky vyzkoušet nainstalovat na Steam Deck.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jo a piste co hrajete rad se necham inspirovat!;)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Dorfromantik je super na Decku
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak uz sme svoji dva mesice a musim rict stale stejna laska jak na zacatku:) Prekvapive me na nem ani nic nesere... mozna ta baterka obcas:) Bal sem se nejvic displeje ale nakonec ho mam rad. Sem prekvapenej ze mi tech 800p 60hz nevadi kdyz sem zvyklej z mobilu na 120hz fhd oled.
    Nejvic tam mam nahrano na Slay the spire, nikdy sem karetni hry na pc nehral ale tohle je fakt skvely a myslim ze to je ten typ hry co se da hrat stovky hodin a neprestane bavit.
    Pak jeste doporucuji Yokus Island Express jak pro dospely tak deti:) Takova skvela kombinace pinballu s open world platformovkou a grafikou ala botanicula/machinarium.
    Na PC se ale teda neprasi kompetitivni fps pvp hry mi na controlleru opravdu nejdou a 60hz s malym rozlisenim taky zadnej topik. Takze to je asi tak jediny minus i kdyz mi to ve vysledku nijak na SD nechybi protoze proste svadi k hrani jineho typu her:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Steam Deck hits over 6,000 games marked Verified or Playable | GamingOnLinux
    https://www.gamingonlinux.com/2022/10/steam-deck-hits-over-6000-games-marked-verified-or-playable/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw když už tady máme takovej pěknej klubik, tak kdybyste se chtěl někdo kamarádit... 279553280 Ať mi tam není samotnýmu smutno :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DEEFHA: Jestli si chceš udělat výlet do Písku, tak se můžeme dohodnout.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LAUNCHER: Tak kdyby ses té dokiny chtěl zbavit, dej vědět. Ještě jsem neobjednával, klidně bych ji vzal od tebe.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Tak pro nás bohužel k ničemu. USBC koliduje s krytem, který jsem na Steam Deck dal. A protože mám SD k dětem, tak ho z krytu nehodlám vyndat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Dock - Z ranní pošty. Dostanu se k tomu asi až v sobotu.

    BOBES
    BOBES --- ---
    Burnout rozběhnut! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam