• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    DEEFHA: prijde mi ze prave ne dela to uplne random
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREGI: Nezasekává se ti jen volume+ button? :⁠-⁠)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Nemel tu nekdo problem s hlasitosti? Z nejakyho duvodu mi to random najednou zvysi hlasitost na 100% coz docela tezce suck... Nevim ani jestli to je hw nebo sw problem. Update na betu nepomohl....
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JUNGLER: steam verze je jen úplnej základ (Restoration of Erathia) a neobsahuje datadisky AB a SoD a není kompatibilní s valnou většinou komunitních modů... osobně jsem si to koupil jen abych si symbolicky nasbíral HoMAM steam cheevy, ale nedoporučuju to... na steamdecku se to hrát dá, ale rozhodně to neni ideální, ta hra je prostě dělaná na myš a vzhledem k tomu jak se některý mapy hrajou dlouho, je to na decku martyrium a na PC s myší uděláš všechno rychleji... obecně vzato, complete verze na gogu je way to go, obsahuje všechno a ty esenciální mody (WoG, HotA, HD+ apod.) na něj fungují
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SHARINGAN: Chci koupit Homam 3 jako warm up pro přicházející deskovku
    a řeším jakou verzi koupit. Nejraději bych to koupil v complete edici na gog ale díky decku už se snažím co to dá všechno nakupovat na steamu protože je to prostě neskonale pohodlnější. Navíc ač takřka nikdy achievementy nepozbírám všechny, tak stejně mě vždycky nějakej ten ding potěší. Nevíš jak moc je ta steam verze oproti gog verzi osekaná?

    Mimochodem... kdo jste měli rádi starej homam tak ta deskovka bude imho mustbuy. Navíc když bude dost podporovatelů z ČR, tak udělají rovnou i českou verzi :)

    Heroes of Might & Magic III The Board Game by Archon Studio — Kickstarter
    http://kck.st/3hDKwTP
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Oprava: CoD:MW2 zatim nejde. Steam Deck viz nize. Na Xboxu panacek beha po dne morskem a nasledne se utopi. Reload mise, po chvilce plavani opet pad na dno a topeni se. Na PC takhle:

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Grr, COD:MW2 zatim nejde. Pry nejaky problem s anti-cheatem. Dneska decka ceka nejakych ~3hod v aute... ale bohuzel. No nic no, tak to asi zase pofrci Teardown :-))
    GEE
    GEE --- ---
    Halo Masterchief collection. Xbox jsem nikdy neměl, takže dohanim a hraje se skvěle!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Já teď po Planescaoe torment jedu Baldurs gate 2. Na Decku jsou ty starý rpgcka naprosto perfektně hratelný :)
    BOBES
    BOBES --- ---
    GREGI: Vyšší rychlost/běh "s mountem", ne čas.
    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: jo to chapu je to takova hodne relax hra:) Jinak tam se da nejak zrychlovat cas?:D sem nevedel...
    BOBES
    BOBES --- ---
    GREGI: Dokola. Jednou za čas dostanu chuť začít z nuly a prokousat se všemi těmi ostrovy až do konce a tu RNG porazit. Občas i hrátky se speedrunem. Ale já hraju Kingdom už od začátku, kdy vyšlo demo, přes Kingdom: New Lands, atd. takže proto ty stovky hodin.

    Aktuálně tedy jedu challenge islands, což je výzva i pro mě a dost se s některými trápím. Samozřejmě se chci dostat ke Cursed crown, Gold Crown není cíl ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: jo tu sem taky na SD hral ale nejak v tom nevidim stovky hodin. To hrajes furt dokola nebo to ma nejaka skryta tajemstvi?
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    ZELGARIS: Potvrzuju, 20 hodin and counting :D

    Jinak narazil jsem na vcelku neprijemnost: Steam Deck ma tendenci se obcas odpojovat od wifi a nasledne se hned uspat, coz je problem, pokud ho pouzivate na streamovani her do jineho stroje...
    BOBES
    BOBES --- ---
    Jinak zatím nejvíc hodin na Steam Deck asi moje nejnavýkovější hra: Kingdom: Two Crowns (v podstatě kterákoliv varianta Kingdom). Před SD stovky hodin jen z toho důvodu, že je to jak relax díky hudbě, tak výzva a souboj s RNG. Obvykle hraju při kocovině. Na SD už desítky. I bez kocoviny :) Líbí se mi, že jedním tlačítkem aktivuju vyšší rychlost nebo special action. Na PC jsem musel mačkat klávesu 2x.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Na steam decku začínám víc a víc oceňovat, že je to prostě PCčko s cloud syncem savů. Hraju Cyberpunk na střídačku na stolním PC a na Steam decku - na velkým monitoru dělám crafting, nakupuju věci a tak, na steam decku jedu z postele storyline.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: jinak k navaznosti na tuhle fotku. Tady byl jeste v brisku. A uz je venku:) Steam deck docela dobry k miminu musim rict

    GREGI
    GREGI --- ---
    BOBES: skvele se to hraje na tom touchpadu. Klik mysi nastavenej na pravej trigger;) Jinak dobrej je i monster train je za par kacek klic a za vyzkouseni imho stoji.
    BOBES
    BOBES --- ---
    GREGI: Ano, ve Slay the Spire se dají utavit stovky hodin. Sám mám asi 600 a pořád si to občas pustím jen tak pro zábavu ;)

    Budu muset taky vyzkoušet nainstalovat na Steam Deck.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam