MERISCZ: Pardon, nedelam to schvalne a neber si to prosimte osobne. Pisu dost zkratkovite bez detailu a kdyz se objevi dalsi informace, tak to musim rozvinout. Mas samozrejme pravdu s tim prostredim. Ja to susila ve sklepe, ale vytapenem a pak dosusovani na chodbe, taky relativne teple. Mela jsem to proto radsi ve 4 vrstvach a jeste v tasce od rohlik.cz. Kazdy cca dva dny jsem vytahovala mokry zmackany noviny ze stredu, nechala jen vyschnout a dala zpet. To hlavni obaleni ze stran jsem nemenila. Orech ani nahovetvec mi nepopraskal, merunka taky ne a tresen jen u blbe vysoustruzenych kousku.
Puvodni suseni pred zabalenim do novin probihalo ve velkych bednach s mokryma struzinama. Ta plisen tam hrozi a taky se tam objevila, ale kdyz se to pravidelne prohazuje, tak se tomu da predejit.
Polotovary jeste na soustruhu navic navoskuju svickou.