• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAMAHLProkremelská propaganda, dezinformace a manipulace
    V tomto auditku se zaměřujeme na dokumentování a odhalování prokremelské propagandy všeho druhu. Vítány jsou relevantní zprávy z důvěryhodných médií, screenshoty ze sociálních sítí nebo i osobní zkušenosti a postřehy a diskuse k nim.

    U příspěvků dokumentujících propagandu musí být zřetelné, že se jedná o dokumentaci propagandy a pokud možno kdo a jak ji šíří. Snažme se, aby nemohlo dojít k záměně propagandy, za naše vlastní postoje. Můžete použít hashtag #propaganda. Příspěvky dokumentující propagandu můžete pro ostatní udělat zajímavější doplněním nějakých vysvětlujícím komentářů.

    ZAKÁZÁNO je zde ale vyjadřování názorů, které lze interpretovat jako schvalující k putinovskému režimu nebo relativizující jeho zločinnost. Není zde na místě ani diskuse o propagandě jiných typů.
    rozbalit záhlaví
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KAMAHL: já znám právě dvě verze : 1) iluminátní zrůdy chystají v roce 2030 velký reset s čipováním, to je špatné 2) velký reset přinese zrušení všech dluhů, to je dobré.
    🤷
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    YBUKO: hele já to nechápu, mně to vyznívá tak, že ten "reset" je jakože špatně podle nich? A vlastně co jsem to kurva viděl?? #kecy
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    YBUKO: Počkat ten reset je fakt myšlenej, tak že se po něm lidi budou mít líp? LOL
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    HOWKING: to je ale vlastně dost podobné jako příslib komunismu sto let zpět, ne-li stejné. Targetuješ ne úplně chytrou chudinu co ryje pusou v zemi a žije od výplaty k výplatě (od dávek k dávkám) plus pár chytřejších snílků se sociálním cítěním plus pár neúspěšných psychopatů co chtějí k moci a ke korytu. A pak jim nabídneš řešení: magický Velký Reset, který vyřeší jejich posrané životy a zbaví je dluhů. Ve skutečnosti je to ale znovu jen trik jak vybudovat velké imperiální Rusko, ve kterém budou mít tihle lidi ještě nižší hodnotu než teď. Kromě těch pár úspěšných psychopatů, kteří k těm korytům nahoře v nastalém chaosu dokážou vylézt a pomůžou tu nastolit nové nevídané peklo.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Příspěvek od Českých elfů

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: Člověk by řekl, že se blíží další socialistická revoluce, ale když si uvědomí, že to dnes nejsou zbídačení hladoví dělníci, ale státními podporami dobře živeni obtloustlí lenoši, co se jen bojí, že budou muset začít víc makat, tak je v klidu. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Vzor ukrajinského pasu z Wikipedie



    Údajný "pas" člověka, co odpálil Kerčský most prezentovaný RU médii



    najdi deset rozílů :D
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PRAASHEK: IMHO jsou mnozí mašíblové ochotní "radit" klidně jen za tu prestiž a ten pocit. To poradcování bude mít beztak podobu psaní volovin přes internet nebo plácání pitomostí na srazu v hospodě a tím trávěj svůj volný čas už teď. :) Nevím, kolika lidem kromě toho svého asistenta může třeba zařídit návštěvnickou kartičku do Senátu, vzít je na nějakou akci, vyžrat tam teda nějaký ty chlebíčky, ale hlavně mít ten pocit, že je teď ten Někdo...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KAMAHL: no já moc nechápu ten pojem "poradní tým", protože zadarmo jí asi radit nebudou, tak jakým způsobem/z jakého fondu je může platit? Třeba se bude řešit podpora tradičním řemeslům, tak zavolá tomu sklářovi "jirko, budou dotace, to zařídím a eště si můžeš přivydělat, když mi poradíš!" - a kde teď ty prachy pro něj bude brát?
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    PRAASHEK: afaik má nárok na jednoho fulltime asistenta, který je placen ze státního. Zbytek jak se s kým dohodne.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ELHO_CID: jee pardon, netusil jsem, ze hovorim s mistnim Panem Soudcem
    KEB
    KEB --- ---
    ELHO_CID: průkaznou ne, podezřelou ano
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HAR4NT: V případě Lukavce OK, ale proč Vondráček? Ale to je jedno, stejně je to tady OT téma. Nemá to žádnou prukaznou vazbu na Kreml.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ELHO_CID: ja taky vyguglil 3 co sem neznal. Lukavec, Vondracek, Loprais. samy zmrdi a dement, ale to bylo jasny uz podle tech, co znam, ten Nielsen je imho extrahajzl.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HONZA09: IMHO tak úchylnýho magora, jako byla takzvaná Matka Tereza tam nemá. Hamplová je asi největší exot v současném senátu o rom žádná. Ale v minulosti už tam byli i jiní experti. Je to jen kapka v moři jinak slušných výsledků voleb.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ELHO_CID: Drulák třeba. Ale dělat v poradním týmu týhle krávy Tě diskvalifikuje už samo o sobě, takže i kdyby tam měla Matku Terezu, tak to je jedno.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A kolik je běžný počet poradců a oborů zájmu senátora?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw když si senátor "buduje externí tým" tak jakým způsobem ten tým funguje? na telefonu? jak si říkají o peníze a z jakého fondu se ty peníze berou?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELHO_CID: třeba Nielsen je zrůdička
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam