DAN_F: Tak je to veřejně obchodovatelná společnost na burze. Máš akcionáře, výroční zprávy a ve výročních zprávách potřebuješ hezký čísla u ekonomických ukazatelů. Pak tam máš hodně zaměstnanců a oni dělají ten software, ale nedělají skrze něj. Takže ty tragické věci je neiritují. Dostávají spoustu zpětné vazby a spoustu podnětů na nové featury od zákazníků i vedení. Jenže část si jich protiřečí, část lidí s tím retardovaným workflow po 10 letech práce sžila a opravení UX na něco normálního se pak pro ně stává často překážkou. A oni ty věci postupně vylepšují... jenom to většinou trvá 3-6 let. Viz např. zakulacené rohy v Photoshopu. Nebo rozbalení smart object do vrstev. Nejdřív vyjmenovávali spoustu důvodů, proč by to byl problém, ale když jsem pro to napsal skript, tak to pak do Photoshopu dali taky :-D
Nebo když ti v PC chybí fonty je to třeba přemapovat... ten jejich dialog to umí napůl... ani na druhý pokus to nezvládli. Můj skript to zvládá bez problémů.
A styly odstavců tam nikdy pořádně nefungovaly tak jak měly. Tím myslím, že upravíš definici stylu odstavce a změní se to v celém dokumentu ve více vrstvách samo. Je to ta věc co nikdo nepoužívá.
Funkce na mazání prázdných vrstev byla tak pomalá, že jsem to celý přepsal a daroval jim ten skript. Můžeš si to najít ve složce Photoshopu, je tam moje jméno :-D
A když jsem sledoval vývoj nového DOM v Photoshopu pro UXP pluginy (API co ty pluginy volají)... tak jsem se u nich nechal zaměstnat jako kontraktor, abych si to mohl napsat sám. :-D