XCHAOS:
DOOSH: Zejména bych čekal, že se dozvím, kdo je za tu instanci zodpovědný.
U většiny instancí se obávám, že to je nějaká pofidérní skupina, která to klidně může za měsíc vypnout.
Chtěl jsem se registrovat u někoho, u nějž mohu posoudit jeho příčetnost.
Ideálně bych čekal ty pravidla nějak unifikovaný, že si podle nich můžu instanci najít. Ne se pročítat tim bordelem – většina je zdroják html místo čitelný textu a po chvíli přestane fungovat proklikávání úplně a nejde to ani přečíst.
Třeba ten jazyk jak zmiňujete, je zajímavej – nikde tam ani není napsáno, že by některé instance podporovaly jen některé jazyky. I když mohlo, tak mě to ani nenapadlo řešit to přes jazyk.
Původně mě to zajímalo proti Twitteru, že si budu moci vybrat instanci abych neviděl spam a boty a troly, který to tam zaplevelujou. Až pak mi došlo, že nic takového ani instance (zřejmě?) nezaručí, páč můžou komentovat z jiné.
Neni to trolling. Když při odlevu z Twitteru zablokovali hlavní instanci, tak jsem se na registraci vykašlal, protože jsem nevěděl, jak si instanci vybrat, a nechtěl jsem být registrovaný v nějakym doupěti.
Před pár dny jsem se registroval na tý hlavní, páč už to šlo. Ale koukám, že tam nikdo neni, takže prostě sklapnu podpatky, a odvibruju na Twitter, i když se mi nelíbí, kdo ho vlastní, a ten bordel botů a trolů, co tam je:(