• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMMastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť / #joinmastodon
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    XCHAOS: Oooo nice, konecne!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ALMAD: To už jsem taky zjistil. :)
    TOM
    TOM --- ---
    HOWKING: přes web nebo appku? jaká instance? já nikdy nic podobného nezažil... (web, tusky, f.cz)
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    HOWKING: …a tos jeste nezjistil, ze obcas v tech diskuzich neuvidis prispevky vsech uzivatelu…
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    já tam ta diskuzní vlákna normálně vidím, když je rozbalím... ve webovém rozhraní...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tyve, tam ani nejde smazat konverzace, kterou jsem začal. Jako to už nikdy žádnou raději nezačnu. Jen postovat píčoviny a sbírat lajky, na nic víc to není. :-(
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ten Mastodon je úplně debilní na diskuze. XCHAOS se se mnou snaží diskutovat o relativitě a já vůbec nevím na co reaguje a co následuje, jaká je posloupnost reakci a co je původní příspěvek a kdybych je jej nepsal já, tak ani nevím, jak jej najít. S takovou se fakt záplavy BFU obávat nemusí.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    The v4.5.0 release will auto-federate all replies in threads, greatly helping smaller servers.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HOWKING: v české politice převládli Dlouhý, Široký a Tlustý... #offtopic
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    XCHAOS: Znáš pohádku o bystrozrakém?!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HOWKING: toho asi moc nevidí, přes ty klapky :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    XCHAOS: Nemůžu, on mě sleduje! :-O
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HOWKING: tak to postni na Mastodon :-)
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    VITEX: Jako jo, ale ja Nitro dost ocenuju—je to zpusob jak nechat dobrovolne zpenezit power usery, abys moh nabizet sluzbu zdarma bez adtechu. Za me dobry.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEDRIGERN: .. ale že se o tom teda nemluví tolik, jako o Tiktoku...
    VITEX
    VITEX --- ---
    KEDRIGERN: Já na discordu oceňuju hlavně monetizaci. Jak voni dokážou rejžovat mě přivádí k úžasu a prozření že já budu v životě už vždycky chudej protože bych v životě v sobě nenašel dost drzosti abych vymyslel a prodával nitro.

KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Centralizovaný a hlavně vysloveně napojený na Čínu: https://www.youtube.com/results?search_query=dark%20secret%20discord
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VITEX: mě to tak taky přišlo, když jsem dostal pozvánku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam