• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií

Přistáli někdy lidé na měsíci?

35 hlasy od 35 respondentů

1.) Pokud chcete rozebrat nejake tema, dejte mu nejaky uvod do diskuze jiny nez jen odkaz na dlouhy clanek nebo video...
    2.) odkaz na clanek nebo video by mel byt jen jako zdroj ze ktereho cerpate, obsah prispevku musi vzdy obsahovat popis v cestine jako jakysi vytah o co v clanku nebo videu jde
    3.) priklad spravne vlozeneho tematu k diskuzi zde GORG:
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Co si o tom myslet je jedna vec, ale kdyz uz se udela referendum, tak nerespektovat ho, protoze se nam nelibi vysledek, by bylo pak co?

Takhle se to delalo s EU.. nekde ho v referendum zamitli , tak si ho museli zopakovat, aby odpovedeli uz spravne :) Ci ceho se to tykalo. Lisabonske dohody?
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    GORG: Jen se tak z okraje zeptam: Kdyby se v '38 usporadalo referendum v sudetech, byl bys ok s tim cele sudety predat nacistickemu nemecku?
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak ad ta uzemi .. imho by meli si tam udelat referenda... s ucasti a kontrolou od vsech stran vcetne mezinarodnich wattchdogu, aby nebyly pochyby, ze je delano pod natlakem

Rusove s timhle navrhem souhlasili. Myslim, ze s nim prisel nejaky Nemec. Snad i Zelensky s tim souhlasil. Nekde jsem to linkoval, ted to nemam po ruce. Kazdopadne neco takoveho mi prijde nejspravnejsi.. at si o tom rozhodnou lidi, co tam zijou. Ne co si MY myslime o uzemni suverenite.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: kolovratek jedes spis jen ty

k diskuzi je nutne drzet se vetne logiky.

resilo se, ze ten utok byl nevyprovokovany.. dokladaam , ze to historii melo. at uz si ni myslime cokoliv

rikat, ze to bylo bezduvodne, zamlzuje skutecnost
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak narozdil od Ukrajiny tehdy behem "Mnichova" melo Ceskoslovensko realnou sanci a vysokou pravdepodobnost, ze by jsme nemeckou armadu porazili (meli jsme znacne vetsi a lepsi armadu i vybaveni.. krome letadel). Obzvlast pokud by nam pomohli spojenci. Ale zrejme i bez pomoci.
    A spoustu lidi ochotnych do toho boje jit.

Dokonce i nekteri nemecti generalove chteli jit do boje proti Hitlerovi, pokud by nas napadl. Skutecny zmrdi byli tedy Britove, kteri jejich nabidku odmitli a tlacili nas do akceptace.

Ta vira.. az vlastne propaganda valecna, ze jako ma Ukrajina realnou sanci vyhrat nad Ruskem, coz je velmoc, mi prijde prave eskalujici konflikt.. do nekonecnych boju.

Ale nnemuze se to rikat, pac pak je prej clovek snad obhajuje nebo co.
    Kdyby ted byla CR ve valecnem stavu nebo ve stavu ohrozeni, tak to bylo i trestne rikat.. i kdyby to byla pravda. Trestne by bylo cokoliv, co by mohlo podlomit moralku obyvatel.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    no jo, uplne sem zapomnel, usa a nato vyprovokovali kreml k utoku na ukrajinu, aby zabranili rozsireni nato. to tady taky dlouho nebylo. je videt, ze se ve svete dezinformacnich sracek nic nezmenilo.

jako musim uznat, ze Adolf Putin je genialni strateg. Tak dlouho se bal rozsireni NATO k ruskym hranicim, ze zrealizoval tridenni denacifikacni specialni operaci a do NATO vstoupi Finsko a Svedsko. :D
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: A vidis, ted jsem tam natrefil na tenhle uz starsi zaznam z casu pred Majdanem... pred tou obcanskou valkou.. z ukrajinskyho parlamentu, kde nejaky poslanec vyklada, ze USA se na Ukrajine snazi skrz TechCamp vyprovokovat obcanskou valku.

Uroven teda ostatnich poslancu jejich skandovanim cehosi pripomina nizkou uroven viditelnnou i v evropskym parlamentu. Sic ne mlaceni, ale i to se tam delo

"MUST WATCH: Nov 2013 (pre-Maidan!): Ukraine Deputy has proof of USA staging civil war in Ukraine".
    https://www.youtube.com/watch?v=y9hOl8TuBUM
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KAJJAK: nezapomente jeste vyresit mlaceni cernochu v usa.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

v parlamentu se nema kdo mlatit kdyz v rusku jedou vsichni putinovu linku a kdo ne tak bude otraven, viz zajimavy kalendar jak to dopada nejen s opozicnimi politiky v rusku https://www.dropbox.com/s/6rpcsic4pdmh69a/kalendar_2023_deadrussia.pdf?dl=0

tam nemas pravo ani nic spatne rikat natoz nekoho mlatit :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

hele na co teda ta archivace v tom klubu existuje tolik let zpetne kdyz to stejne pak nemuzes dohledat?

Co se tyka toho mlaceni nemcu pred valkou od cechu tak toho byla plna nemecka propaganda dovnitr do nemecka, bylo to hlavni zaminka, proc nakonec jeli zachranit nemce v sudetech...

Divim se ze minimalne v te zamince tu analogii s ruskem nevidis, dyt ty provokace v sudetech a provokace v separatistickych oblastech na ukrajine a nasledne obsazeni tech uzemi jsou jak by podle kopiraku udelal, kde tam vidis nejakou odlisnost?
    GORG
    GORG --- ---
    Casto se vytahujou nejaky porady z rusky televize, kde jsem taky docela ziral, co tam nekteri vykladaj... i kdyz jak moc je to relevantni nevim.. v televizi se toho kolikrat nakeca.i my tu mame svy extremisty, i kdyz v telce tohle primo ne. ale tady se ani nemlatej v parlamentu.. v Rusku , na Ukrajine.. se nekdy mlatej i ve studiu.. asi trochu jine zvyky heh
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: tak ja nerikam, ze tam Cesi mlatili Nemce.. to ja nevim.. rikam prave, ze jsem o nicem takovem neslysel, ani jestli to byl n ejaky argument.

ten spis byl asi jen uzemni.. tehdy Nemecko o ty sudety, jestli to chapu spravne, prislo po 1. svetovy valce.

Cesi tam mlatili Nemce po valce. a taky to melo svuj duvod.. svoji historii... a pachali na Nemci zjevne zverstva, takze to asi nutne o nejakem konkretnim narrodu ale potecialne ve vsech.

kazdopadne proste tam zadnou z jevnou analogii nevidim. konfliktu podobneho charakteru i prave ted na svete probiha bezpocet. treba v Nahornim Karabachu, o kterej se Armeni s Azerbajanem hadaj uz 20 let. Vzajemne se obvinujou z valecnych zlocinu.

MATT mi onehda argumentoval, ze tohle vsechno sefuje jakejsi Dugin... ze ten prokazuje, ze se Rusko na Ukrajine nezastavi. Ale nechtel mi dolozit konkretne cim. Ja si ho vygoogloval a nasel, ze typek toho napsal mraky. To je myslim nejakej akademik, filozof. Ja se tim nebudu vsim procitat. NNavic neumim Rusky, takze fakt potrebuju nasmerovat. Nic uplne zjevnyho jsem tam nenasel v tom anglicky dostupnym. Ani ze je nutne nejake propojeni s Putinem resp. ruskym establishmentem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    vona i ta parta buzerantu, co si rika Nocni vlci jezdi na imperialistickych americkych motorkach...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KURE: jj, napriklad Lavrov svoje deti snad nechal dokonce vystudovat v tech zlych imperialistickych USA.... proste pokrytectvi z Kremlu strika proudem...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KAJJAK:

samozrejme uplne jina pohadka je to, co cesi delali v sudetech po valce, to je za mne cerna kanka v nasi historii a mnoho tezkych zlocinu nebylo nikdy zamerne vysetreno, myslim ze kazdy narod ma sve obdobi kdy se nechoval uplne spravne jinym narodnostem at uz duvody byly jakkoliv ospravedlnitelne... Ale pred valkou podle mne cesi nemcum nijak zasadne realne neublizovali
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    dalsi vec, kterou dementi nechapou, je belorusko. belorusko je tim, cim by kreml chtel udelat ukrajinu, belorusko je zeme, kde mladi lide konci na dlouhe roky ve vezeni jen proto, ze nechteji lukasenka. mladi belorusove neznaji nic jinyho nez diktat lukasenka a jeho podlezani kremlu. kreml drzi lukasenka u moci financne a vojensky, a ten naoplatku za trochu moci funguje jako zradce vlastniho naroda.

nezavidim to mladym belorusum, to se narodite v roce 1993 a cely zivot od skolky vas pronasleduje Lukasenko.
    KURE
    KURE --- ---
    VYHULENY_UFO: #kecy a hlavně, posílala svoje děti do těch dekadentních evropskejch škol...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: to vis ze jo, v donecku posilali na hlavy rusu ukrajinci bomby, protoze tam vetsina rusu a ukrajinu zila v klidu. ne, Z-mrde, bylo to rusko, kdo vzdy rozesiralo Ukrajinu a Kreml byl hodne nasranej, kdyz ukrajinci v roce 2014 svrhli proruskyho prezidenta a uz nechteli zit ve svere vlivu Ruska a sesadili proruskeho prezidenta Janukovice. Asi neni nahoda, ze ten utekl do Ruska a nikoliv treba do USA. Rusko od 90's Ukrajinu fakticky ovlivnovalo pres politiku a tim si udrzovalo svoji sferu vlivu. Nicmene ukrajinci od devadesatych let jezdili makat do evropy a eu, takze videli rozdil mezi staty s proruskym myslenim a normalnimi demokraciemi. Proto taky zacal v roce 2013 tzv euromajdan, ktery skoncil v roce 2014,cim? utekem janukovice a nelegalni anexi Krymu a vychodnich ukrajinskych uzemi...
    jen proto, ze Ukrajina a jeji lide proste rekli, ze uz nechteji zit ve vlivu Kremlu.

Kreml nema co nabidnout, vetsina ruska mimo moskvu sere do suchych der v zemi, pracky a mycky musi krast svym sousedum na ukrajine, rusti muzi diky rozsirenymu alkoholismu umiraji brzo a proto zase musi krast sousedum dokonce i deti. Rusko krade, rusko zabiji a rusko nema co nabidnout.

co si budeme povidat, proruskou propagandu a ruske dezinformace zerou jenom idioti s minimalnim historickym vzdelanim a duchem chudi, kterym staci primitivni pohadky o bajecnem a rozvinutem rusku.

rusko ma nacisticky mysleni, kreml a putin nenavidi mensiny, lidi, kteri se prilis odlisuji a vse evropske. proto kreml na ukrajinu poslal umirat burjaty a dalsi, kterych se tak jednoduse zbavi. je tam hodne souvislosti s nacistickym nemeckem a nahoda to neni. ani neni nahoda, ze rusko zamrzlo myslenim v roce 1945 a fasisty a nacisty dodnes oznacuje vsechny, kteri Putinovi nechteji polibit prsten. Proto ty pohadky o nackach a denacifikaci, i kdyz kazdy s IQ vyssim nez je IQ houpaciho kone chape, ze jsou to propagandisticky sracky.

proto taky ruska dezinformacni scena siri hovna o dekandetnim zapade, gayrope, kde je legalni pedofilie a jina debilni hovna. a ty gorgu, ses preste takovej blbej zmrdecek, ktery rusky hovna s chuti a radosti zere.

a to vynecham paradoxy, kdy z jedny strany rusko mele hovna o gayrope, nackach v evrope, aby si pak jejich verchuska kupovala v evrope luxusni vily, zamky a v evropskych pristavistich parkovali svoje giganticky jachty. rusko je pokrytecka kupa hoven.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

tak sem s tou tapetou a vysvetlenim at to nemusim hledat, prijde mi jako divne ze by cesi v napjate atmosfere umyslne mlatili nemce, ja to spis z historickych dokumentu znam tak ze ty provokace v sudetech vyvolavali nemci schvalne aby meli zaminku k obsazeni... Je pro mne nova informace ze by opravdu cesi ty nemce mlatili, to byla jen Hitlerova propaganda smerem dovnitr do nemecka...

Ta korelace s ruskem a putinem je tam za mne velika, moje predstava je ze byly pouzity podobne provokace a podobna zaminka pro rozpoutani valky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam