BOBESH: to s tím rozhodnutí, že bude moci kdykoli new game je ze strany vývojáře moudré. Když ošetří ze svojí strany nahrávání pawnů a infa do databází a eliminují dobrodruhy co násilně vymazávají save s postavama a ošetří to ze své strany, ušetří spoustě lidem problémy že by jim hru takový pawn shodil.
FRIZER: ano, oblasti se nejen resetují, ale právě jak procházíš hrou, příběhem, ale i leveluješ, tak se ti pak ty příšery začnou i měnit.
Proto někteří šílení hráči jedničky (jako já, kterej to má na všech platformách s dohrpmady tak cca 2000 hodin), se podivně usmívají, když čtou to "má to malou rozmanitost příšer", páč u DD to funguje dost jinak, on se ten svět aktivně mění a transmutuje.
Je to v leččem jako byl i kdys třeba Gotik dvojka, že vlastně ty bádáš po světě a ono řešení je celou dobu v klášteře, kousek kde jsi začínal.
U jednočky jsem viděl dokonce video s příšerákama, který jsem tam nikdy nepotkal, protože se začnou vyskytovat až v nějakým sedmým newgame+ , takový steam-obři.
prostě exploruj, hraj a uvidíš sám. Ono se toho bude otevírat ještě spoooousty. Já jako hráč jedničky taky potkávám hromady novinek.