DEADSLUT: Jj, mám, ale je zároveň špatný. Pokud je dlouhá taková ta otukavaci fáze. Fungovalo to s lidma, co jsme se znali z prace nebo s lidma, co jsme si dlouho chatovali než došlo k setkání. Ale ty lidi se mi líbili i fyzicky. Ale zároveň, u všech téhle lidi dost brzy došlo k tomu, že z jejich strany nebylo možný jít hloubeji do toho vztahu z různých důvodů. Pohybovalo se to tak mezi 2 a 14 měsíci. Něco bylo stejny, něčí ruzny, někde jsem v šoku zjistila, že v realize je ten člověk hodnotama kopie mých rodičů, u kterých jsem si přišla dost přehlížená. To je to, v práci i přátelství jsem se to naučila už docela managovat. Mám dvě kamarádky co se známe 15 let +, znám i jejich partnery, děti. Partu kamarádů na lezení, v práci mi rekli, ze jsem energie týmu. Ale tenhle stav je vysledek 15 let prace na sobě, na vejšku jsem prichazela po x letech sikany a byla v soku, ze me nejakej kluk vubec pozdravil. S rodinou si moc nesedím a partnersky vztahy se taky zatím moc nepovedly. Ty poslední věty jsou důležitý, buď dělám moc ve vztazích (kde uz jsou blizky lidi, aby si vsimli, ze jsem tam) nebo me to zasekne (kdyz někoho neznam). Ono taky upřímně moc nevím, jak to vypadá, když ten blizkej vztah funguje. A teda v ocekavanich se rozpoustim taky a to silně.