• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    OMNISLASH: Jestli myslíš to že u modré tečky aktivního questu nevidíš ukazatel vzdálenosti. Tak tam bych řekl že je chyba a ukazuje to vzdálenost jen do 100 metrů. A řekl bych že v těch ukazatelích quest lokací je více než jeden jeden bug. Když si u questů ještě změníš na zobrazit všechny i zrovna nesledovaný a pak to přepneš zpět. Tak ti to někdy ukazuje nesmysl a nebo odkazuje jako aktivní quest, který ale jako aktivní nastavený nemáš. A nebo ti to zase při zobrazení všech, ukáže řekněme random počet a ne všechny. Někdy se to srovná když nahraješ znovu uloženou pozici.
    Dost možná že to u toho aktivního questu neukazuje, protože se to někde mydlí s těma ostatníma neaktivníma questama.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: UX. Za chůze psát na mobilu a nezkontrolovat si to, to je trestuhodná nedbalost...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNISLASH: IMO jedno ze špatných ič lUX rozhodnutí
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Rychly dotaz na markery v hudu. U neobjevenych mist vidim presnou vzdalenost. Naopak u questovych mist, kde z principu vetsinou znam presne misto, kam jit, tohle info chybi. Delam neco blbe, nebo je to proste takhle navrzene? Za me je to dost nekomfortni a nesmyslne (random neobjevena mista znam na metr, ale ta cilena, u tech tohle info nemam?). Je potreba nekde neco zmacknout / nastavit? Pripadne je na to treba mod?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    BTW také se vám stává že když chcete přepnout do režimu průzkumu, že se netrefíte na správnou klávesu a hodíte granát?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    N4RC0T1C: Jako nejdříve jsem hru bral jako Fallout ve vesmíru a to bych upravil na Fallout-Skyrim ve vesmíru. (I když s prvním skillem jsem si vzpomněl spíše na Star Wars a Dartha Wadera.) :D

Hra má potenciál, ale podle mě klasika bude nevyužitý a řekl bych že vývojáři s masivním MMO u téhle hry nepočítali.

A svět Falloutu a ani Elderu vyčerpaný rozhodně není. A pro coop nebo pvp tam vidím více než dost prostoru a možné zábavy.
    Ale pokud to udělají ala 76 tak je to zabité.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: Andreja je ok, neni to teda žiadny dlhý quest, ale dá trochu viac náhľadu do House Varič
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak on ten pribeh neni spatnej, ale ten zaver v sirsim kontexu...

Jak to, ze nenasly druhy shuttle, kdyz me se to podarilo sotva za par sekund z dat v pocitace shuttluv kterem Sara byla 10 mesicu? To ji tam nasli v bezvedomi a nestahly z nej data? Nebo jsem prehledl, kdo ji vlastne zachranil?

A hned za bukem druheho shuttelu ma Eclipse zakladnu s jeraby co jsou videt z siroka daleka a to u z opustenu, takze tam taky nejaky ten patek uz asi bude? A za druhym bukem je na skeneru nejaky dalsi settlement a moc bych se nedivil, kdyby to byla nejaka predvalecna laborator. Jsem myslel, ze to bude nejaka uplne zapadala planeta mimo veskerou civilizaci a ono je to tam jak v Brne :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    F0N: je tam 10 levelů NG+ (jsem někde omylem četl)
    TRAGED: ta je z nich nejslabší - Sam a Barret jsou lepší (zbytek jsem zatím neviděl)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Mne daleko víc štve nelogičnosti plynoucí z rozlehlosti. Zrovna jsem dokončil Sáru a jako vážně? To to rescue team hodně odflaknul.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Nenech se zamast. Bethesda, stejně jako Obsidián, te za blbou dialogovou volbu praští přes prsty klidně až za 12h+, Outerworlds npkc.

Co se týče voleb že skillu, spousta se jich objeví až když máš odpovídající skill, tedy postava ví o čem se mluví. Typický Medical nebo Piloting
    F0N
    F0N --- ---
    Robil niekto uz NG+ game? Ake su najlepsie traity na final armor, vie niekto? (prip. da sa to neskor menit? )
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Začíná mě pěkně štvát, že přede mnou nepřátelé ve vesmíru začnou zdrhat. Je jich pět, sejmu jednu, zbytek stáhne ocas a čau.
    Na Mission board jsou ty mise "sejmi támhle loď Crimson fleet" taky strašně jednoduchý.
    lvl 49.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: kdepak, já to nemodoval.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: a rozbil sis to teda teda tim damage balance modem? :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    CLAVEN: u her se dneska baví už jen idioti kámo... pravej gamer si místo toho najde nějakej hyped titul, kterej bude předem nenávidět (protože je to veterán a ví o gamingu první a poslední, tudíž špatnou hru pozná už od traileru), počká si na release a pak stráví aspoň 100h na youtube sledováním videí o tom, proč je ta hra špatná... ty videa pak naposílá lidem, který tu hru hrajou, ve snaze pomoct jim prozřít a stát se pravými gamery jako je on... ale bohužel, stále se najde spousta lidí, který hry hrajou a baví je to :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REDSNAKE: zaujímavé, doteraz som si myslel, že keď niekto robí hry, ktoré ľudí bavia a robia ich spokojnými so stavom hry, tak to je dobre.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    N4RC0T1C: tak ono by universum falloutu rozhodně nebylo vyčerpané, kdyby celou značku nekoupila impotentní bethesda která umí leda tak popcornovou zábavu pro masy.

66% na metacriticu od hráčů tak nějak sedí no.

Asi bohužel, stále se najde spousta lidí který to baví a jsou se stavem hry spokojení.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Ja som včera po 23+ hodinách konečne našiel svoj rytmus a hra ma baví.
    Hrám to ako akčné FPS (t.j hlavne questy z mision board - je fajn, že sa nemusím vracať odovzdať), a prekladam to story questami keď mám náladu na dialógy.

Na prieskum/ťaženie/crafting/base building zatiaľ z vysoka kašlem. Zbieram len náboje, zbrane, armory a med packy. Ostatné veci ignorujem. Sniper, Lvl 26.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    N4RC0T1C: Jelikož jsem asi opravdu nakažený Falloutem, tak mě nejvíc baví lore kolem Země, NASA, Nova Galactic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam