• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    VANEK
    VANEK --- ---
    FWIW udržel jsem se v ametystové s 200 body – na postup by bylo třeba dvojnásob, na sestup polovic.

OMG co to je zač, denní úkol udělat 2 lekce z matematiky? A jak vůbec tu matematiku smažu z rozdělaných?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: To bych taky vypadla. Tento tyzden som na to vobec nemala cas, az dnes. Zacinala som z 19. miesta a vytiahla to na postup, takze sa udrzim aj nadalej.

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Dneska po více než roce klesnu o ligu níže a to proto, ze už několikátý týden mám vždy ve skupině magory :D už nemám kapacitu na to, věnovat tomu víc času a přestává mě to bavit.

SM3
    SM3 --- ---
    Hledám cestu na zlepšení mluvené angličtiny, používám jí denně v práci - osobní schůzky i telefony, nemám problém rozumět pokud někdo vyloženě nehuhlá. Lidi mi říkají, že nemají s moji angličtinou problém, určitě chápou co jim říkám, ale stále si trochu připadám, že mluvím jak “Vietnamec ve večerce” :)
    Zkusil jsem nějakého učitele na deset lekcí, který mi vysvětloval různé věci, to bylo určitě zajímavé, ale vývoj jazyka apod. mě úplně nezajímá.
    Duolingo je fajn na slovní zásobu, ale to je tak vše.
    Máte někdo zkušenosti s AI aplikacemi na angličtinu? Co jsem viděl nějaké aplikace, tam to vypadá vcelku použitelně. Například Promova? Nemám problém za to platit nějakou rozumnou částku, když to bude mít význam.
    Nebo pokud máte tip na někoho, kdo by se byl občas ochotný scházet v Praze nebo online a “mlátit mě přes prsty”? :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mne sa nakoniec podarilo spustit aspon nejaku staru lekciu, tak streak mam udrzany. Mozno by som to fakt nemusela nechavat az k polnoci. Den predtym som chytla 3x bonus v poslednych sekundach. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SHARKIE: Večer mi to ukazovalo všetky 3 questy splnené, ale streak nesplnený, keď som klikla na tabuľku, tak vraj maintenance. No, samozrejme že mi to zožralo x3 bonus, keď to konečne začalo znovu fungovať :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SHARKIE: Mně nešly měnit jazyky, tak jsem se na to vykašlala (naštěstí jsem měla splněno, chtěla jsem jen využít ranní truhlu).
    VANEK
    VANEK --- ---
    SHARKIE: Taky jsem měl "není spojení", naštěstí jsem pak klikl na widget, lekce se pustiks, a někde mintp pak i psalo vevnitř, že po dobu krátkého výpadku mám jít tudy.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SHARKIE: uz jo, par minut zpatky als ne.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Funguje vam sova? Mam vsetko nejak nedostupne, aj ked sa tvari, ze je online.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Sag mir das ins Gesicht!
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: friedhof?!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Počkej, až narazíš na Kirchhoffen (krchov) :P
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    I po polsku to szuflada :⁠-⁠)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ona i němčina je plná objevů. Schublade = šuple :)))
    CROSS
    CROSS --- ---
    QUANTI: Taky proto se souhvězdí Žirafy (ano, takové je) jmenuje Camelopardalis, latina to převzala z řečtiny.
    TUILE
    TUILE --- ---
    QUANTI: naprosto bozi jazyk. obcas i naky slovo pouziju. s vetama zatim nepochodim ale zvladnu rict, ze chci salat s rajcatama a cibuli nebo kolu a sklenicku s ledem.
    ale teda rikat ne a myslet ano, to mi zacne jit a dochazet tak v dobe, kdy uz recko zase opoustim.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUILE: Jj taky :) ale svýho času mě odvařil chortofagos - vegetarián (doslova trávožrout) nebo kamilopardali - žirafa (velbloudopardál). To je prostě boží jazyk :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    QUANTI: ja si ulitavam na
    ezoroucho -> spodni pradlo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zase řečtina ❤️ normální = fysiologikos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam