• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORDuolingo
    Prostě Duolingo. Perly, "užitečné" fráze k pobavení, otázky, snad i odpovědi, prostor pro navázání kontaktu, tipy, triky...

kontakty:

trissie - Lucie (trissieCZ)
    kasumi - kasumisha
    nellas - Nellas (Nellas_)
    quanti - Jana (Quanti)
    sargo - Daioni
    elsinor - Petra (shilohova)
    salvator - Salvator84
    vida - lucy (lucy_new)
    elisebbah - Eli (elielib)
    kazuo_kiriyama - Steppenwolf (Karel59867)
    macska - macska
    cross - cross (vonkreuz)
    caddy - Caddy (Caddy0257)
    gegi - Anna (anvduo)
    moirain - Trirain
    atominator - Nator Atomi (natoratomi)
    francine - Kuukkeli
    troglodyt - Alenash (alenash8)
    indian - Exit:code (ibt23sec5)
    ruthless - Petr1369
    cubeek - aaaaaaabaaacaaad
    aprilmouse - Aprilmouse
    b3da - b3daa
    aether - Aetherix
    hoezo - hoezo (hoezo1)
    proste_lo - Proste_lo
    sheala - ShealaCz
    kral_karel_iv - herbart.j.f.
    s_v_e_t_y_l_k_o - PetuleKudrata
    genevieve - AnnaGenevieve17
    sharkie - Sharkie (Trusttuli)
    durdin - durdin
    rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak ty bych rád vypl, jsou děsně otravné, ale na applu mi to nejde.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CROSS: netušim, ale možna je to tim, že mám vypnuté animace
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ale mám jiný dotaz, teď mi to párkrát po sobě nebídlo screen s tlačítkem ve smyslu vypnout rušivý elementy (neudělal jsem si screen shot tak si to nepamatuju, asi remove distractions). S vědomím různejch sovích vylomenin a snahy o upsell jsem to zatim asi dvakrát odmítnul, někdo ví, o co se jedná?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hele myslim, že Nelde to tu psal před časem (když jsme se potkali v jedný lize asi 3x po sobě), že ho to hodilo do skupiny už rozjetý, a sám jsem to taky pozoroval, že ta skupina má nějakou dobu třeba 17 členů a na poslední chvíli tam přibydou další. To se prostě děje.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TRISSIE: to mě právě taky zarazilo, protože se evidentě může vyvíjet i v pondělí odpoledne, i když jsi začala v neděli v 23.

Zkusim se na počet lidí v lize v příštím týdnu zaměřit :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    hm... to by chtělo otestovat udělat lekci v neděli 22:01 a pak kontrolovat, jak se vyvíjí počet lidí ve skupině :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MART1NKA: jasně - mám představu jak se to dá dohnat, jen mě zarazil ten nástup v různé časy
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Mna to do nejakej suplo dneska, som rovno druha a to tam moc nechodim. To score prveho sa da nahnat tak, ze mas tie nasobne expy z odmien…
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MART1NKA: mně nejde o to, že má velký skóre. Ale zarazilo mě, že má tak velký skóre ve chvíli, kdy začnu ligu (žil jsem v domění, že se jednolivé ligy zakládají podle aktuálních přihlášení). No a tady došlo k tomu, že jsem se v pondělí v 17 hodin splněním úkolu "přihlásil" do ligy, která už byla rozjetá (jsem v lize s NELLAS, která začala v neděli v 23 hodin)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Za plnenie questov mas rozne tripple xp boosty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Cesty sovy jsou nevyzpytatelné.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: že je možné dneska v 17 hodin naskočit do ligy, která začala včera v 23 by mě nenapadlo :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: A teď už to říct můžu, tohle bylo jinou časovou zónou :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Včera v jedenáct. Protože jsem zapomněla, že je neděle a nechtěla jsem používat freeze. A někteří z té tabulky mají za týden 30k+, tak to se zase propadnu :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Naskočil jsem do ligy a prvni už má 4500... jak tohle funguje, je mi záhadou...

NELLAS: ze zvědavosti - v kolik jsi dnes začínala? Ja jen, že jsem se teď v tvojí lize octnul a přijde mi, že už je nějaká rozehraná :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: Mě vždycky pekelně rozčilovalo, že (význam) "(vy)fotografovat" jsem musel skládat jako take - a - picture.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NELDE: ano a jak som pisala, vsade bolo uplne ine cislo
    NELDE
    NELDE --- ---
    SHARKIE: Nově to není 10 minut, ale náhodně vybrané podle truhly. Může to být i nula. Najdeš na homepage, tak modrá ikona shopu nahoře uprostřed, kde máš i počet gemů. Pokud máš bonus, tak je v My Items.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    A už se na to asi vyseru, nějak mě to přestalo naplňovat.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Uz par dni mi zase hodne blbne pocitadlo na minuty u bonusov. Po kazdom ukole sa cas dvihne, ale v prehlade je jak keby som nic nesplnila. Takze som koncila druhy ukol vraj s 36 min, prehlad ukazoval 9 a po zabiti apky tam mam skoro hodinu. Tu teda uz vobec netusim, kde duo vzal. A uz vobec nie, aky teda ten cas v skutocnosti mam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam