• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kdo kdo kdo? :-O
    KURE
    KURE --- ---
    Když někdo dá mínus a pak o klub vedle vyplodí komentář v naprosto stejným duchu :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Bavi me ten typek, kterej na nyx hodi fotku, clovek ji lajkne a on mu zacne psat neco do posty. Zaklada si ruzny jmena profilu. Fakt by me zajimalo, proc neco takovyho dela.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Russians stormed Ukrainian positions on golf carts - Militarnyi
    https://mil.in.ua/en/news/russians-stormed-ukrainian-positions-on-golf-carts/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Robutek s ocickama, co mi prave privezl kafe 🫠
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ruský vlastenecký básník Gennadij Rakitin si v posledním roce získal značnou pozornost. Jeho ódy na Vladimira Putina a emotivní verše na podporu ruské invaze na Ukrajinu si vysloužily ocenění na sociálních sítích a dokonce i příležitostné čestné uznání v ruských básnických cenách.
    Rakitinovi obdivovatelé ale netušili jednu věc: že 18 básní zveřejněných pod jeho jménem a fotografií vygenerovanou pomocí umělé inteligence (AI) bylo ve skutečnosti ruským překladem nacistických veršů sepsaných ve 30. a 40. letech minulého století.
    Jedna óda, nazvaná Vůdce a zveřejněná na stránkách údajného Rakitina společně s fotografií Putina, se původně jmenovala Führer.

    Tak hlavně že denacifikujeme a osvobozujeme, že 😂
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Po čtyřech hodinách v nákupním centru jsme měli nakoupeno naprosto všechno, co jsme potřebovali, od oblečení přes drogerii, léky a další věci nejenom na dovolenou.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    S muzem sledujeme holky v krataskach a tileckach a trochu se to zvrhava a on se na me najednou podiva a rekne “ale ty ses tady stejne nejkrasnejsi”
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ta radost mojí neteře, když jsem jí k osmým narozkám dal moje staré yamaha klávesy. :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SUCZKER: Fotr si kdysi dopisoval s nigerijskou princeznou. Ještě že byl tak počítačově retardovanej, že by jim ty prachy nedokázal poslat, protože neměl bankovnictví, a všechno řešil na pobočce :D
    KURE
    KURE --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    OCTOPUSS: mě to přišlo od ředitele policie Mgr. Jiřího Zlého, nejdřív jsem si myslel, že to je vymyšlené jméno, pak jsem zjistil, že to je skutečně ředitel dopravní policie a pak navíc, že má podle novinových článků zřejmě menšinovou sexuální orientaci, tím více mě to pobavilo.

    Chvilku jsem si s nimi dopisoval a pak jsem si navrhnul alternativní trest (který mi vymyslelo ChatGPT), který měl spočívat ve sledování určitého počtu hodin zcela legitimního erotického obsahu na zcela legitimním serveru a že jím pak napíšu esej o tom, jak jsem se z toho poučil, a chtěl jsem, aby stanovili správný počet hodin.

    Ale vůbec neměli smysl pro humor a furt jenom odepisovali, ať urychleně zaplatím :(
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: tohle budu posilat do prace misto omluvenky. Prostě mi rekli, že se mam vratit.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Čelem vzad a pochodem chod! :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Smíchov :))

    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SCHWAB: Přesně! V prvni fázi člověk reaguje na dětský křik stylem "sakra, co se to děje? Uff, to není moje dítě", v druhé fázi už rovnou spikleneckým pohledem směrem k partnerovi "hehe, někde někomu něco řve", nakonec pak přijde nostalgická fáze "jeee, hele, někde něco vřeští, to je krása, pamatuješ?" No a soudíc podle tchýně pak ještě někde číhá čtvrtá fáze "co je to tu za kravál, pani, ukázněte si toho rozmazlence, takhle se moje děti NIKDY nechovaly!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam