• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    InMusic festival oznámil na příští rok Gorillaz...tedy po pauze zas léto v Zagrebu
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    pobavilo v clanku

Tomahawk vs. Flamingo. Americká ikonická střela je sice chytřejší, ale také mnohem dražší. Ukrajina chce být soběstačná – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/tomahawk-vs-flamingo-americka-ikonicka-strela-je-sice-chytrejsi-ale-take-mnohem-drazsi-ukrajina-chce-byt-sobestacna/sc-870-a-237410/default.aspx

Do roku 2010-2013 pak měly USA oficiálně ve výzbroji i jadernou variantu s obávanými nukleárními hlavicemi W80. Ty však do jedné zneškodnil neohrožený kuchař Casey Rybak na bitevní lodi Missouri.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SUBVERSION: učím mladou generaci! a teda ty pohledy, když řekne, to je ale nevychovaný pán, že tě jako dámu nepustil a nasral se tam, asi ho máma neučila.)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    nahrávky naši songů ze zkoušky...má to šťávu!!!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    u dvojčat se psala písemka z češtiny, přičemž třídní průměr je 4,6, nejlepší známka dvojka (tu má K), dvě trojky, tři čtyřky a zbytek pětek (T má taky pětku).
    No a T a jejich společná bestka včera halasně obviňovaly K, že tu dvojku má jenom proto, že to od někoho určitě opsala!

no, až bude test z logiky a zpracování dat, myslím, že tyhle dvě taky nezazářej :-)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Moc potěšilo.. chlapi, učte se ;] před tramvají mi ustoupil pán, který mohl mít tak devadesát let, aby mě pustil nastoupit první. něco takového jsem snad ještě nikdy nezažila - usmála jsem se, poděkovala mu a řekla, že je to od něho milé.
    a když vystupoval o zastávku dál, otočil se, přes okno se na mě zase usmál a zamával. já jemu taky. Gentleman 🫠
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Andio Okambiš

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Často ráno píšu manželce rýmovačky či básničky pro lepší den. Většinou opěvující její úžasný zadek a figuru celkově. Někdy jen rozverně lascivní, někdy více malebně přisprostlé, ale vždy s trochou vtipu a nadsázky - prostě aby věděla jak úžasná je a měla po ránu lepší náladu. Ty přístupnější čte i kolegyním v práci.
    Včera mi žena říká: "Ve sborovně jsem potřebovala sundat krabici z horní police, tak si stoupnu na židli a natahuju se pro to. Kolegyně sedí vedle, kouká na mě a zamyšleně říká něco ve smyslu: Asi začínám chápat, proč tvůj manžel pořád tak básní o tý tvý prdelce..."
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    Kruder & Dorfmeister v Lucerně.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Šel jsem si připravit do auta zimáky na zíjtřejší přezutí, a cestou jsem našel pantofle, které marně hledám už týden, a mp3 přehrávač (mé staré dobré iAudio, yay!), který jsem za ty tři roky od přestěhování už odepsal jako ztracené. OK, asi budu chodit dolů častěji :)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    par pesaku po ceste obetovat a ono to vyjde

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Všude kam jedu tam ji vidím

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vždycky, když uklízím nejhornější poličku v knihovně, tu, kde jsou uložené staré (a možná ještě použitelné) vysokoškolské učebnice, vykouknou tam na mě strojírenské učebnice a sešity mého pradědečka Metoděje. Ty už teda použitelné nejsou, ale řeknu vám, ten chlap uměl psát!

a vždycky se mi úplně zavaří mozek, když se pokouším představit si stařečka (tak se mu říkalo), kterýho znám jen z fotek jako úctyhodného osmdesátiletého pána, jako patnáctiletý ucho, které v roce 1906 začíná v září prvním zápisem Dmychadla (dvakrát podtrženo)
    Jsou stroje, jimiž dopravuje se z jednoho místa na druhé vzduch nebo plyny vůbec.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je tam! :))
    „Tak hezká, a tak blbá.“ Tři nové poslankyně líčí drsnou kampaň i své plány — Deník N
    https://denikn.cz/1850052/tak-hezka-a-tak-blba-co-prozivaji-mlade-zeny-ktere-kandiduji-do-snemovny/
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIR_PROMOE: zase jeden z mala nazoru, se kterym od Zemana souhlasim a myslim, ze to z nej vylezlo i bez vetsiho mnozstvi alka :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam