• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Neznámí kluci co mně dnes zhulili v Kafe nůžky papír
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Zadana vyroba kabatu. Cena uz tak hrejiva neni,ale treba bude dokonalej. Prinejmensim mi konecne budou sedet rukavy a nepotahne mi na zapesti.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Koření! Oregano! Římskej kmín! Csípős paprika! Česnek! Koriandr! CHIPOTLEEEE!!!
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    DA_NIELA: vetsinou pavouci :)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    RBIKER: a tím rožkem na vás kouká boží oko?
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    mám nový boží světlo v kuchyni

ALESH
    ALESH --- ---
    Z eseje Petra Turečka o tom, co k čemu je:

„Kovové válečky s dírami, které vznikají pod vrtačkami statečných držitelů výučních listů, se dají dát do motorů, motory se dají dát do aut, auty se dají zacpat silnice, s trochou štěstí se s nimi dá snad dojet do Chorvatska… Ale co tam? Veškeré lidské snažení propadává dějinami do nesmyslnosti a nebytí – jen v tom nejlepším možném případě ústí do něčeho, co tu bude i zítra, za rok, za tisíc let. A největší šanci tu být za tisíc let má právě poznatek získaný dobře provedeným experimentem, zábavná kniha či krásný obraz.”
    NEI
    NEI --- ---
    Když vám řekne že ste krásná pětiletý dítě v mateřský školce, má to úplně novej rozměr!
    Jsou to naši ňuňánci. 🩷
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Deklinace z latiny napsany, splneny, kurvaa joo 🥳
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Z dob kdy jsem fotil modu a vubec zensky mam v kontaktech nekolik set modelek, vcetne jejich data narozeni - to melo svuj puvod ve smlouvach. Diky tomu mi Outlook pokazdy hlasi, ze nejaka z nich ma narozeniny a taky kolikaty, a teda je dost zvlastni videt ze holkam ktery jsem znal jako 20+ je najednou 46 a tak podobne.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    dcera (6 - zanovni prvnak) a jeji prani k vanocum - z druhe strany je takovy plosny vycet veci s gabby dollhouse, ale tohle me dojalo (vyrobila to zcela samostatne)

tak budte vsichni stastni

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    "Sometimes when I'm bored, I'll narrate my activities David Attenborough style."
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dovezli jsme pracanty a školáky do centra. S fírou jdeme na kafe, a kafem zalézáme do vlaku, on jde na stanoviště a já jdu klimbat do vozu. Jedeme ukončit svou noční do domovské stanice vlakem bez cestujících a bez jediné zastávky. Čumím do prázdna potemnělého vlaku a proti mně jde silueta člověka. Bojím se a tak radši už ze třech metrů volám, kde se tu vzal. Usnul a probudil se ve tmě jedoucího vlaku.. ( protože průvodčí neprošla vlak vnitřkem, pššt). Velmi mi děkoval, že jsme mu zastavili ještě někde v Praze u nástupiště.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: proc by ses mi mel za neco omlouvat, neco nevedet urcite neni pro neco takovyho duvod. Me jen prislo legracni to s tou zasivarnou, hur by sis pro neco takovyho vybral snad jen u tech grenadyru :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    další kletba školní jídelny zlomena - můj muž, který odjakživa nesnáší zelené fazolky, seznal, že zelené fazolky (uvařené, zchlazené, orestované na olivovém oleji se spoustou česneku a přiměřeným množstvím čerstvě mletého pepře) mohou být vlastně fakt dobré :-)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    MELDA: cheaty z Vice City ve Skyrimu?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ten vlevo nosí lidi, když k vám přicházejí na návštěvu, ten vpravo si berou, když odcházejí.
    Mně stačí pro pobavení velmi málo.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: promin, vubec tomu nerozumim, nechtel jsem Helvítským milicím upirat jakoukoliv zasluhu na stabilite vaseho vselidove demokratickeho zrizeni:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam