• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    BOBESH: ja vlastně musím být šťastná, že dcera má už pár let kluka.. a co jsem pochopila, tak je jedna z mála okolo ní..
    ALESH
    ALESH --- ---
    TLOUDEV: iphone pise" flight of stairs is counted as approximately 10 feet of elevation gain" tzn temer presne 3 metry. Vzdalenost sprusli je cca 28 cm, to mas 11 sprusli na patro.
    A uplne presny to nebude, ale vytah ani jizda v aute v tom nejsou, to lze celkem snadno odfiltrovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TLOUDEV: Poradí si s tím jako kdekoliv jinde, krokoměr neřeší zda se hybas vertikálně, řeší pohyb ruky.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ALESH: a to ukazuje i patra ujeta vytahem, nebo opravdu jen nachozena? vazne me to zajima. By me zajimal takovy setup experimentu, kdy si stoupnu do vytahu, zmacknu osmicku a budu v nem chodit tam a zpet, jak si s tim krokomer poradi...
    Jinak teda prepocitavani na sprusle je celkem problem, protoze vyska patra se muze lisit, rovnez tak vyska zebrikove sprusle. To bych snad radeji prepocitaval na fabie a vertikalni vaclavaky...
    ALESH
    ALESH --- ---
    TLOUDEV: telefon mi ukazuje i vystoupana patra, to pujde prepocitat na sprusle snadno :)

KURE
    KURE --- ---
    TLOUDEV: ty potřebuješ šprušlometr.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    RAGNAROK: jasne... kdyz vylezes na zebrik a zpet na zem, celkova hodnota prace je nulova. to ovsem plati i u prochazky, pokud okruh zakoncis na stejnem miste, odkud jsi vysel... konec fyzikalniho okenka, jdu se podivat po nejakym krokomeru
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    TLOUDEV:
    To se nepocita pac horizontalni vzdalenost je 0.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tady furt resite kroky, ale kolik pricek zebriku kazdy z vas denne zdola? kdyz jsem to jednou pocital, dalo to nejaky 2000 jen za dopolko...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    RAVNOS: to je na tobě, klidně se může počítat i šedivé obočí nebo jiný porost :D
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ALEXIS: pocita sa sediva brada/vous? vlasy nenosim. ☺️
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KURE: jakmile si najdeš první tři šedivé vlasy děda morouse :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KURE: 20+
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KURE: Mně to už pár let prochází.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: přemýšlím v kolika letech už bude společensky přijatelný začít se chovat jako výstřední stařík...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAGASAWA: je, ale přišlo mi to málo, proto jsem na hodinkách nastavil jako minimum 10k, čistě proto, abych pro to musel aspoň něco udělat :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KALIBAN: morbidně obézní? :-))) Ale tím, že chodím, tak mám potřebné svaly na to, abych nebyla v prdeli tak, jak bych mohla být. A kvůli depresím, stresu a práci nejsem schopná jíst pravidelně, takže vždycky veškeré snažení je na hovno. Rozhodně na mě nějaký nechtěný půst nefunguje, naopak. A to se ani nemusím přecpávat, stačí týden skoro nejíst a pak zase jíst normálně a je to. Neustále žongluju s dvaceti až třiceti kilo nahoru dolů. Mně by ani ty vychvalované injekce nepomohly.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam