• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KURE: jakmile si najdeš první tři šedivé vlasy děda morouse :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KURE: 20+
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KURE: Mně to už pár let prochází.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: přemýšlím v kolika letech už bude společensky přijatelný začít se chovat jako výstřední stařík...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAGASAWA: je, ale přišlo mi to málo, proto jsem na hodinkách nastavil jako minimum 10k, čistě proto, abych pro to musel aspoň něco udělat :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KALIBAN: morbidně obézní? :-))) Ale tím, že chodím, tak mám potřebné svaly na to, abych nebyla v prdeli tak, jak bych mohla být. A kvůli depresím, stresu a práci nejsem schopná jíst pravidelně, takže vždycky veškeré snažení je na hovno. Rozhodně na mě nějaký nechtěný půst nefunguje, naopak. A to se ani nemusím přecpávat, stačí týden skoro nejíst a pak zase jíst normálně a je to. Neustále žongluju s dvaceti až třiceti kilo nahoru dolů. Mně by ani ty vychvalované injekce nepomohly.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Who Crapped on Johnny Depp's Bed?
    https://www.youtube.com/watch?v=vGt7-WnWdhE
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jen pro pobavení - těch 10.000 kroků tak úplně není potřeba. Tady ta cifra vznikla v šedesátých letech v Japonsku, kdy se před Olympiádou v Tokiu začal prodávat krokoměr Manpo-kei a Japonci ho propagovali v názvu těmi 10K, aby to bylo pěkný, kulatý a dobře znějící a zapamatovatelný číslo. Úplně v pohodě je 5-7 tisíc kroků svižnější chůzí, aby to mělo potřebný kardiovaskulární benefity.

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    NESS: hele já vždy se byla taková oplácana, velká prdel a s výškou 157 to je vidět každý kilo.. no a pak jsem jíst maso přestala. Začala víc chodit a jezdit na akce místo čtení na gauči. No a tak nějak samo. Takže teď už to jen nějakých 30 let udržují na té své váze, ve které se cítím příjemně. Plus ja mám od narození špatnou kyčel, takže každé kilo nad 55 mě bolí.. když jsem chtěla mít dceru, tak jsem před tím cíleně zhubla na 48, aby až budu těhotná kynout, mě ty kyčle unesly.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: a jako hodně mi chybí doby kdy jsem byla bez dětí a nocí jsem prochodila po Praze s diskmenem na uších.
    NESS
    NESS --- ---
    KOPRETKA: Nejedeni masa ti udrzuje telo, ve smyslu vahy ? Zajimavy, jen to samotny nema u me vubec zadny vliv na tloustku/hubenost :-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KID_MCHUTT: tak ja jsem jídelníček změnila ve třinácti a od té doby jim stále to samý. A když mám pocit že kynu, tak hold se snažím každý den ujít těch 10 km. To znamená, že třeba pokud mám čas, tak skoro nepoužívám MHD. Slr je fakt že nemám žádný chutě na sladký a podobný jiný divný věci. Taky nemivam skoro hlad.. ten se většinou dostavuje až tak po pěti dnech nejedeni. Teda když jdu na čundr, tak to teda žeru neskutečně moc. To mám totiž pořád hlad.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: proto jenom v sobotu, když mám čas :) já chodím na výlety rád, pomáhá to na psychiku
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    KID_MCHUTT: 40-50k za den chce ale dost času těch 35km dát. To je tak 6-7hodin. To nemá každý :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOPRETKA: tak já v týdnu těch 10k denně udělám (do práce, z práce, nákup) a když mám čas, tak dalších 40-50k za sobotu. Ale bez komplet změny jídelníčku a dalších aktivit to nepomáhá (ale zase chodím denně celý život, takže tělo je zvyklé).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Plačem

NELLAS
    NELLAS --- ---
    KALIBAN: Vůbec. I když chodím asi nadprůměrně moc. Pokud nemám večer jiný program (třeba nějakou kulturu), tak se po práci zvednu a jdu se aspoň na hodinku projít. Ale zase pokud jedu do kanclu, tak jen cestou od metra do práce, z práce na oběd, v práci na záchod a z práce na metro nějakých 6k dám.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KID_MCHUTT: ja si tělo udržují jen chozením a tím ze nejím maso. I když teda udržet si břicho i po čtyřicítce už je boj a asi začít cvičit budu muset, nebo přestat pít pivo, tak jak ho piju... Obojí je teda pro mě noční můra. A já teda mám kancl asi 20 kroků z postele. Takže dny kdy nemám žádné pochůzky večer zavelim, posbíram děti co jsou v tu dobu doma a jdeme na okružní procházku kolem baráku. A to teda je aspoň těch 5 km. Když mi usnou a je večer hezky, tak klidně jdu sama ještě jednou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam