• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEETOYOTA


    Toyota. Logo Toyoty jsou tři elipsy tvořící dohromady písmeno „T“. Dvě vnitřní elipsy symbolizují protnutí srdce značky se srdcem zákazníka. Vnější ovál představuje svět, který Toyotu obklopuje
    rozbalit záhlaví
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MATEJICEKKK: yes pls, diky!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Tip na nejaky vrakac s dily spec na Toyotu?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MILAZAJICEK: no jestli to druhé USB má stejně slabý proudový výstup jako to přední, tak v tom rozebírání palubky a vytahování kabelu ven žádný velký smysl nevidím.. Spíš naopak
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PSYSBEE: To radio v toyote ma jeste druhe usb zezadu. Je potreba rozebrat trochu palubku zapojit tam kabel a ten ukoncit pruchodkou nekde na dostupnejsim miste.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: jiná appka nevim, ale Waze to má takhle :

    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE: Můžeš mě nějak nasměrovat, jak se to nastavuje, aby ta navigace nebo jiná appka nešla přes BT, ale jen z telefonu? Dík
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: : muze (hudba se ztiši)/nemusi/muze mluvit z telefonu
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE: A ta navigace tedy mluví do té muziky? Nebo máš na navigaci vypnutý zvuk?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: jasne, pres BT..

    ale o to nejde - ja jen vyfotil (v navaznosti na posty nize stran navigaci a napajeni z USB hubu), jak mam vyresenou navigaci a napajeni telefonu ja. Po zkusenostech z předchozího auta jsem si ted dal vic záležet s vyberem miniUSB nabijecky, kabelu a jeho přichycení na palubku..
    btw: ten originál USB vystup co je spolu s AUX konektorem vpravo vedle vyhřívání sedaček ma sotva 0.5A vystup, coz v praxi stezi staci na provoz navigace ale uz ne na dobíjení telefonu..
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE:
    MILAZAJICEK:
    Já teda nerozumím řeči ani jednoho kmene z vašich dvou :-)
    Btw.jelikož pořádně nerozpoznám tu jednu ikonku na telefonu, tu muziku (Ještě se připlazíš) si pouštíš z toho telefonu nebo z něčeho jiného?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MILAZAJICEK: "zapojit to druhy USB z radia nekam na konektor do panelu" - uplně nerozumím řeči tvého kmene. Zkus to prosím ještě jednou a pomaleji.. Děkuji :-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PSYSBEE: Tak to muzu rovnou zapojit to druhy USB z radia nekam na konektor do panelu a dat to treba do schranky u spolujezdce.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    moje reseni navigace-USB kabel-USB hub :


    - mini nabijecka, ktera ze zapalovače čumí ven tak 2mm, takže víčko zapalovače je prakticky zavřené a není tak ani problém se zavřením víka celé zásuvky. 2x USB výstup - jeden klasickej USB 3.0 s QCharge 3.0, druhej USB-C s PowerDelivery výstupem.
    - opletenej USB kabel s podporou výkonného nabíjení, délka 0,5m, oba konce 90° zahnutí (tj. opět zavřu zásuvku+netrčí zbytečně z telefonu do strany)
    - lepítka od číňana, aby kabel nemrdal všude přes infotaiment atd..
    +
    držák ve ventialci vyřešen magneticko-vakuovým FIDLOCK ekosystémem (používám zároveň i na mým horským bajku)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    BTW kdyz jsem u tech kabelu hodil by se mi USB HUB do zasuvky zapalovace. Radio umi vic zarizeni ale pokud tam Jr telefn a flash disk tak to vypadava. Kdyby byl v napajeci HUB tak to udrzi.
    CUKI
    CUKI --- ---
    GLOBETROTTER: Evropa, Afrika, Asie jinde nemám zkušenost. Ale všude to byl nejlepší mapový podklad, který jsem kdy viděl.

    Jediné, jak jsem psal, co bylo na Googe maps lepší je ta aktualizovaná frontová linie na UA. Budou asi i jiné podobné věci a situace.

    Na mapy.cz je největší potíž v jednosměrkách zapadlejších měst. Často jsou opačně.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOJA: Jsou i USB šňůry, které neumějí nic jiného než nabíjet. Ale souhlas (pokud cigaret.12 V není nějak neprakticky umístěna).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    CUKI: Mapy.cz používáš jen v Česku nebo i v zahraničí?
    KOJA
    KOJA --- ---
    JENDULUS: To aby se mi telefon nabijel ale s autem neinteragoval jsem spolehlive vyresil pouze nabijeckou do palubniho zapalovace.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    CUKI: jen doplnim - dneska maj auta displeje vytaženy víc do zornýho pole k hornímu okraji, Auris je v tomhle proste model z minulyho desetileti, tj. displej je pod vetrakama uz trochu mimo vyhled dopredu. Takze i z praktickyho hlediska je drzak s mobilem nalepenej na prednim skle/horní desce palubky s bezici Waze v zornym poli urcite praktictejsi nez zrcadlena Waze mimo primy zorny pole..

    Ale jo, chtěl jsem prostě ten velkej screen využít nějak smysluplně - nejsmysluplnější je v tuhle chvíli couvací kamera, na zbytek údajů je ta velká obrazovka vlastně zbytečná - ale pouštim to z hlavy, halt někdy příště..
    CUKI
    CUKI --- ---
    MILAZAJICEK: To by právě při standardizování nějakého protokolu přenášejícího obraz nebyl problém a obstarával by to OS toho mobilu.

    Ona ta standalone aplikace nebude třeba v té době taky dvakrát použitelná.
    Přirovnal bych to třeba k CD přehrávači. Yaris 1.gen před FF měl kazeťák, zatímco po FF CD přehrávač (made in CZ). No a co je lepší v dnešní době? No ten kazeťák, protože na přehrávání empétrojek či čehokoliv jiného existuje kazeta-redukce a ty můžeš používat jakýkoliv mobil/přehrávač. Prostě to pošleš na vstup. U DC to ale není možné. Tedy vyhraje starší verze jen kvůli tomu že máš "protokol" kterým to synchronizuješ s dnešní dobou.

    Čím jednodušší to bude tím lepší. Ale automobilky se k tomu staví přesně opačně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam