• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEETOYOTA
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    CUKI: Problém všech internetových pisálků je že nikdy nenapíšou celou pravdu. Zapomněl si napsat, že při první návštěvě jsem ti udělal cenu na všechno co si chtěl a byl si spokojený. A když se ti nelíbila těhlice z regálu že je na autě lepší tak jsem šel a vyndal ti jí. k tvojí druhé zkušenosti nemůžu nic napsal protože si nejsem jistý že se stala. Nikdy po druhé jsem tě neviděl. Na všechny díly dávám záruku a nikdy nejsou problémy. Vše je o domluvě.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PSYSBEE: V poslední domě za mě vede Slaný, Najdeš na Sbazaru a pod. Není toho tam možná tolik, ale zase v celkově lepší kvalitě a komunikace nefunguje jako ve středověku.

    Z Brodu jsem byl poprvé poměrně nadšen, ale poslední akce, kdy jsem telefonicky vše ověřil, že mají a nakonec jsem stejně nesehnal všechno. Některé díly byli dražší než nové a některé byli zjevně za zenitem a nebo vůbec nefunkční.

    Dřív tam dělal id TOMASS, jestli tam dělá i teď netuším, v každém případě mi na poptávku už neodepsal...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MATEJICEKKK: yes pls, diky!
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Tip na nejaky vrakac s dily spec na Toyotu?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MILAZAJICEK: no jestli to druhé USB má stejně slabý proudový výstup jako to přední, tak v tom rozebírání palubky a vytahování kabelu ven žádný velký smysl nevidím.. Spíš naopak
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PSYSBEE: To radio v toyote ma jeste druhe usb zezadu. Je potreba rozebrat trochu palubku zapojit tam kabel a ten ukoncit pruchodkou nekde na dostupnejsim miste.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: jiná appka nevim, ale Waze to má takhle :

    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE: Můžeš mě nějak nasměrovat, jak se to nastavuje, aby ta navigace nebo jiná appka nešla přes BT, ale jen z telefonu? Dík
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: : muze (hudba se ztiši)/nemusi/muze mluvit z telefonu
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE: A ta navigace tedy mluví do té muziky? Nebo máš na navigaci vypnutý zvuk?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    GLOBETROTTER: jasne, pres BT..

    ale o to nejde - ja jen vyfotil (v navaznosti na posty nize stran navigaci a napajeni z USB hubu), jak mam vyresenou navigaci a napajeni telefonu ja. Po zkusenostech z předchozího auta jsem si ted dal vic záležet s vyberem miniUSB nabijecky, kabelu a jeho přichycení na palubku..
    btw: ten originál USB vystup co je spolu s AUX konektorem vpravo vedle vyhřívání sedaček ma sotva 0.5A vystup, coz v praxi stezi staci na provoz navigace ale uz ne na dobíjení telefonu..
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PSYSBEE:
    MILAZAJICEK:
    Já teda nerozumím řeči ani jednoho kmene z vašich dvou :-)
    Btw.jelikož pořádně nerozpoznám tu jednu ikonku na telefonu, tu muziku (Ještě se připlazíš) si pouštíš z toho telefonu nebo z něčeho jiného?
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MILAZAJICEK: "zapojit to druhy USB z radia nekam na konektor do panelu" - uplně nerozumím řeči tvého kmene. Zkus to prosím ještě jednou a pomaleji.. Děkuji :-)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    PSYSBEE: Tak to muzu rovnou zapojit to druhy USB z radia nekam na konektor do panelu a dat to treba do schranky u spolujezdce.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    moje reseni navigace-USB kabel-USB hub :


    - mini nabijecka, ktera ze zapalovače čumí ven tak 2mm, takže víčko zapalovače je prakticky zavřené a není tak ani problém se zavřením víka celé zásuvky. 2x USB výstup - jeden klasickej USB 3.0 s QCharge 3.0, druhej USB-C s PowerDelivery výstupem.
    - opletenej USB kabel s podporou výkonného nabíjení, délka 0,5m, oba konce 90° zahnutí (tj. opět zavřu zásuvku+netrčí zbytečně z telefonu do strany)
    - lepítka od číňana, aby kabel nemrdal všude přes infotaiment atd..
    +
    držák ve ventialci vyřešen magneticko-vakuovým FIDLOCK ekosystémem (používám zároveň i na mým horským bajku)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    BTW kdyz jsem u tech kabelu hodil by se mi USB HUB do zasuvky zapalovace. Radio umi vic zarizeni ale pokud tam Jr telefn a flash disk tak to vypadava. Kdyby byl v napajeci HUB tak to udrzi.
    CUKI
    CUKI --- ---
    GLOBETROTTER: Evropa, Afrika, Asie jinde nemám zkušenost. Ale všude to byl nejlepší mapový podklad, který jsem kdy viděl.

    Jediné, jak jsem psal, co bylo na Googe maps lepší je ta aktualizovaná frontová linie na UA. Budou asi i jiné podobné věci a situace.

    Na mapy.cz je největší potíž v jednosměrkách zapadlejších měst. Často jsou opačně.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOJA: Jsou i USB šňůry, které neumějí nic jiného než nabíjet. Ale souhlas (pokud cigaret.12 V není nějak neprakticky umístěna).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    CUKI: Mapy.cz používáš jen v Česku nebo i v zahraničí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam