• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIPizza
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    O vikendu jsem delal lahmacuny a slo to pekne. Jeden byl za cca 3,5 minuty, coz je fajn, kdyz ma doma clovek party. Fotek vas radsi usetrim.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    ENDREW: jak je na tom lidl-pec teď? :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SMOKY: ne, ale zrovna si vybírám nějaký, co dostanu k narozkám... a vzpomněl si, že bych mohl zkusit PIZZA na nyxu :)

    je v tom nějaká věda, nebo je to prostě kámen? internety toho vyhazujou strašně moc.
    toto je ok?
    Kulatý kámen na pizzu Ø32 cm ZiiPa - Udíme Grilujeme
    https://udime-grilujeme.cz/produkt/kulaty-kamen-na-pizzu-o32-cm-ziipa/

    CUNESK8: když mi přijde, že neni, tak to na/v čem pizzu dělám položím prostě dolu a za chvilku to je :D


    GARFIELD: hele, věšině z toho, co píšeš, nerozumim, házíš perly sviním :]
    Kromě předpečení, to je takovej intuitivní postup :)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Jestli hledáš něco co má 4 kg a nahřeje se za 10 minut na 450 stupňů tak máš pravdu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Hm to uz se spis blizi "prumyslovejm profi" pecim. Hlavne ta doba nahrejvani 25-30min je too much. Plus je to velka tezka krava takze to chce mit pevne misto, na prenaseni uz to asi moc nebude:/ Asi chci neco co proste neexistuje.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: odkaz:))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    GREGI: Přesně, já až budu mít zbytečných 10-12k tak si tu pec na plyn pořídím a normálně to budu dělat v činžáku na balkoně :D
    Jako jsem rád za tu Ariete, pizza z toho super, ale já to chci mít dokonalý. :(
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    GREGI: Sleduju různý videa na youtube a mají elektrický pece z kterých lezou krázny pizzi.
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOMASS: Krasny! Kdyby tak existovala nejaka el domaci pec ktera by tohle dala....
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    70% hydratace. Caputo Pizzeria modrá.1. Hoďka venku potom 30 hodin lednice 3 stupně. 2. Udělam koule 2 hodiny venku potom dvě do lednice. Pec gozney roccbox

    GREGI
    GREGI --- ---
    CUNESK8: susenyho...
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GREGI: 1.3g na 1.3kg.. to je nejaky preklep, ne?:)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: classica ne pizzeria;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak caputo pizzeria 3 hodky venku pak 2 dny v lednici a koule 2h venku a uzasny:) Dal sem tak o pulku vic drozdi tzn 1.3g na 1.3kg testa a imho lepsi:)

    GREGI
    GREGI --- ---
    I tried Italy's Best Pizza and Total Rip Offs!
    https://youtu.be/l28WlQPJr74
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    MUXX: Delat to venku :)

    Az na to prijdes dej vedet. Nicmene treninkem se to o trochu zlepsilo.
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    GREGI: vyhazuje mi to kdyz se vypne termostat. Zjistil jsem, ze pro optimalni propeceni je dobre si hrat s nastavenim teploty, takze mi to spinalo a vypinalo celkem casto. Kdyz tam pizza nebyla mel jsem to na nizzsi uroven aby kamen zustal teply tak akorat. Kdyz jsem tam dal pizzu dal jsem to vyssistupen aby to hralo. Kameni trva nez se nahreje a tak se to stihlo zhora pekne propect.. Diky tomuto jsem dosahnul u prvnich dvou pizz krasneho propeceni zespoda i shora. Ale vyhazovalo to furt ty jistice, az jsem to dal reklamovat.
    Mam podezreni, ze tim poladenim termostatu se mohla zahrivat nejaka soucastka nadmerne a dochazelo ke zkratu, nebo pretizeni soustavy. Zkusim s novym kusem, kterej nebudu ladit a uvidim...
    MUXX
    MUXX --- ---
    me by spis zajimal nejaky trik jak nemit zaprasenou celou kuchyn. proste kdyz delam pizzu, tak je olej/mouka vsude..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam