MARASAN: Co jsem viděl tak můžu jen potvrdit, rozhodně bych se tam rád ještě dostal na delší dobu.
XCHAOS: Jsem zvyklej jezdit jenom s naloženym zadkem, párkrát jsem nazkoušel nabalit na předek ale nemám z toho dobrej pocit, blbě se mi to řídilo. Takle problém nemám. Ale je možný že s dobrym nosičem a brašnama je to jiný :)
Jeli jsme takle nabaleny bohužel zbytečně, nakonec jsem jezdil jen s pár věcma a velký brašny byly složený někde kam se vracel. Já jsem chopnej jet nalehko na cca tejden s nějakým minimálem věcí ale jede se "nalehko", což je dost kritérium. To v tomdle případě nešlo.
LACHY: Jak jsem psal vejš, naloženej předek mi nesedl víc než todle.
BEREGOND: Náš původní plán byl spát po širákem, nakonec se muselo spát po známejch více méně. Nakonec sme byli v okolí Velké nad Veličkou a Nové Lhoty. Pokud nejste náročný tak v Nový Lhotě můžu doporučit ubytovnu -
http://m.obecnovalhota.cz/turisticka%2Dubytovna%2Dv%2Dnove%2Dlhote/ms-4610/p1=4610 kde se daj kola nechat zamčený v objektu. Jinak mi přijde že všude vtom kraji jsou zvyklý na kola, takže i jiný ubytovací zařízení bych čekal že budou zřízený. Nemám to tam nijak moc najetý, rád tam jen tak jezdim a objevuju. Spíš se poflakuju terénem a jedu kam mě napadne než že bych přímo drtil trasy, většinou když jsem se něco pokoušel naplánovat stejně jsem pak jel jinak, protože se mě to pak táhlo jinam :)) Velká Javořina je fajn, pohodlnější asi bude delší ztrasa po silnivci než turistická zelená lesem po nezpevnění cestě, pak se dá jet po hřebeni k Myjavě... cesty na Slovenský straně mi přšly daleko horší než na Český a můžu vřele nedoporučit "trasy po okolí" podle Mapy.cz .