F1GURK4: u tebe obdivuju, ze dokazes bezet tim tempem co bezis, ja proste kolem tech 7:00/km behat neumim.... :D proto to prepalim a pak chodim :)
CHOSE_: hele, ja si koupil Dynafit Ultra 100 uplne, ale uplne na blind. Byly za super cenu a musim rict, ze jsem cumel, jak mi sedej :) fakt spokojenost a dalsi boty kupuju identicke :)
ten screen co jsi dal, to je z neceho specializovaneho co? To v domacich podminkach nedas vid :)
KUBAN88: presne, kilometr je takova ta vzdalenost co ubehnu, ale pak prichazi umrtvovaci a zadychavaci faze. Ja sport mam od malicka, ale atletice jsem se vzdycky vyhybal a rad na to koukam aspon v TV. A ja jedu kolektivni sporty, kde potrebujes spis vybusnost, reflex, okamzity start a nejakou techniku (primarne jedu volejbal, nohejbal)
JARMIK: hmm, takze krize ctyricatniku jo? :D takze ja to mam 5km-lego-single a jsem happy :D :D :D
EMAET: tak tempo mame dost podobne :D to by slo :) ale teda tepovku mam o trosicku lepsi :D :D
KAIAFOX: hrudni pas jasny, ten je super, pokud mas rada cisla, doporucuju, viz screen. Uz jenom z toho screenu je treba i krasne poznat, kde bezim po asfaltu a kde bezim v terenu ci nerovnem povrchu :) a outdoorove ci sportovni hodinky jsou celkem dost odolne, toho se neboj. Ale ja jsem garminista, takze moje Fenix 5x, ktere doufam jeste letos vymenim za Fenix 8 drzi jak zidovska vira. Uz se mi i stalo, ze se mi zakoupeny cinsky pasek roztrhl na kole a hodinky letely v 30km/h na krasne betonove panely a skakaly po nich a nic. Hodil jsem je do kapsy, koupil poradnej reminek a drzi to jak zidovska vira :D