• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    F1GURK4Sport a cvičení - podpořme se navzájem
    EKG
    EKG --- ---
    KURE: No, jenom jestli je na tebe taky spoleh. Lesby maji dobrou povest, protoze se te vzdycky zastanou ve rvacce. Hned jak nejakou vyvolaj.
    KURE
    KURE --- ---
    MART1NKA: Koukal jsem na ni, a taky bych mohl bejt lesba!
    EKG
    EKG --- ---
    MART1NKA: Gratuluju ke coming outu ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    EKG: Vdaka tejto pani a mojou fascinaciou nou si Insta mysli, ze som lesba :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Ony si ludia mimo fitness myslia, ze ked hodne cvicis, tak zacnes vyzerat ako kulturistky na testosteronu. Nema zmysel to riesit.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAGUMI: Však jo :). To je skvělá baba :).
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    KAIAFOX: Najdi si obrázky takové Olivie Reeves - olympijská vítězka, mistryně světa, dřepne 220, zvedne nad hlavu 150 kilo (víc než já nebo ID Bucci :)) a když zrovna něco nezvedá, vůbec bys to na ni nepoznala.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KUBLAJ: Ale já je mám vidět, proto mě to docela rozesmálo, jak si pak představuje lidí, co cvičej.. btw některý naše trenérky nemaj vyrysovany svaly a dávaj šílený bomby, za který by se nestyděl ani chlap :).
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jak říká kublaj. Ja dělám kalisteniku a tam je to zásadně o stabilizaci. Koneckonců na porovnání posílám video. Jeden z nejlepších power lifteru světa dává challenge s kalistenikem a nakonec je kalistenik téměř skoro na vahách jako power lifter. Čili síla nemusí být vidět.

How Strong is Calisthenics Beast in Powerlifting? | ANATOLY
    https://youtu.be/N0561tNLGGE?si=0JUyOZjrCCeVuNCi
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    KAIAFOX: Někdo na to nemá předpoklady a taky bych řekl, že záleží jak cvičíš. Já třeba chodim na kruháč, kde se věnujeme hlavně správnýmu držení a zpevnění těla a nehoníme bicáky. Kdybych chtěl asi můžu chodit čínkařit do potírny, ale nemám to zapotřebí. Mě stačí se cejtit dobře a silně uvnitř.
    EKG
    EKG --- ---
    KAIAFOX: Zensky jsou asi holt zaoblenejsi. Takova Nicol Coenen taky nevypada. Dokud nesunda tu flanelovou kosili...

Okie Dokie...
    https://youtube.com/shorts/zAb6qh2nBj0?si=B5JYT0F5jFpwpXZH
    EKG
    EKG --- ---
    Tak uz mi asi nic neni. Nebo to treti nachlazeni v rade beru ... sportovne. Na neco se umrit musi.

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    KAIAFOX: ano. hollywood a sociální media vyhnali všechno do extremu.
    Takže i třeba Henry Cavil, když dělá topless scenu, tak to je projekt na tři dny dehydratace...
    A pak běžnej plebs všdchno porovnává s tim.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    KAIAFOX: nejsem v tom odborník, ale není pro holky těžší nabrat vizuální hmotu? a zvlášť když má rozšířené boky, tak se to nedá poznat ani dole?
    a stejně tak funguje, že když tu vizuální hmotu nabere, tak se zase říká, že vypadá jak chlap, že to není sexy...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Si sem odložim.. cvičím leta, i mezi dětma jsem vždycky něco dělala, za poslední roky jsem nabrala svalů, co jsem nikdy neměla, poslední měsíce jedu v deficitu a shodila jsem nějaký tuky, trénink mám imo těžkej (nedávno jsem začala fighter pull-up, ke svýmu běžnýmu programu), asi nikdy jsem na tom nebyla fyzicky tak dobře, ale stejně si pak poslechnu, že nevypadám, že bych nějak moc cvičila :D. Jako já se tomu směju, nemám potřebu u stolu ve společnosti sundávat triko a flexit pózama, ale kde se pořád bere ten pov, že kdo cvičí, musí vypadat jak Arnie před závodama? To si fakt běžná populace myslí, že takhle to vypadá v normálním režimu? :D.
    Stává se vám to taky, nebo mám na tyhle komentátory výhradní smůlu? :D
    EKG
    EKG --- ---
    A, koukam, ze jsem se opet zamyslel.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    JARMIK: Ach!
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Sudetské běžkování na 100 % :-). #klm

EKG
    EKG --- ---
    Vcera touhle dobou jsem realne shanel nekoho, kdo by mi zazpival "Soft kitty, warm kitty". Dneska jsem ovsem ve skvele forme. Na svetovy sampionat ve spani.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam