• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIDeník vděčnosti
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    Druhý kouzelný randíčko se Charlotte. Po tolika letech a s tak jinými životy, ale v tom důležitým přitom jako by neuplynul ani týden. Ňuf.
    NEI
    NEI --- ---
    Štěstí je v malých věcech.
    Štěstí je v teplé a suché posteli, ve zdravém jídle, v možnosti práce na sobě a vztazích.
    Tohle všechno má pro mě hlubší smysl, protože zkrátka může kdykoliv přijít cokoliv, co mi obyčejný život zase vezme na delší čas.
    Štěstí je stereotyp, štěstí je v pondělí v pět ráno chtít vstávat do práce, štěstí je se pěkně obléct, štěstí je usmát se. :-)
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Jsem neskutečně vděčná za to , kam se posunuly vztahy s moji rodinou v posledních letech . Díky za vás všechny . Mít takovou rodinu je zázrak .
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem vděčná, že mi byla porazena tato kniha.

KAERI
    KAERI --- ---
    Bez (větších) potíží jsem zvládla dojet přezout auto (kdo Jima zná...), při čekání jsem se prošla, početla, pouvažovala o životě a zacvičila si pod širým nebem. Bylo to fajn.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Jsem vděčný, že celý minulý týden se každý den našla chvíle, kdy jsme byli s chlapci v klidu a povídali si.
    Jsem vděčný za ten okamžik, kdy mi masírovala a hladila obličej tak příjemně, že mi najednou odpluly všechny starosti a já jsem usnul s hlavou v jejím klíně.
    Jsem nesmírně vděčný, že jsem včerejšek zvládnul skoro jako jakýkoli jiný den.
    NEI
    NEI --- ---
    Usínám v obrovským krásným pokoji, kde mám televizi, mikrovlnku, ledničku a kávovar. A jsem tu sama. Mám plnou penzi a dny plný fakt skvělý terapie s personálem, co je psychicky ok a navíc fakt umí svou práci.
    Spolupacientky jsou moc fajn.
    Personál je milej! Jako doopravdy.
    To celý mě stojí zhruba 9000,- Kč na měsíc.

Jednou za život by tohle měl zažít každej, kdo potřebuje pomoc.

Minulej rok zhruba touhle dobou jsem byla v Bohnicích na pokoji po osmi lidech, matrace měla asi 8cm, záchod byl olezlej a s upadlym prkýnkem, sprchy byly totálně plesnivý a chuchvalce všemožného ochlupení se válely neuklizený po zemi. Měli jsme nárok jednou týdně na 30 minut "terapie" s člověkem, kterého ve skutečnosti snad nikdy nezajímali lidi a nebo před 10 lety vyhořel. Na oddělení s námi byli i muži, co právě vyšli z vězení a byli permanentně sjetí.

Tohle je tak moc propastnej rozdíl.

Do CDR Beroun by měl jít prostě každej. Jsem vděčná. Moc.
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Náš domácí, vykastrovaný a hodně líny kocour Pišta se po dvou a půl měsíci vrátil domů. Přežil vedra i povodně a je vyhublý na kost, ale přežil.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Vrátila jsem se z Prahy a doma na mě čekal řízek a salát od maminky … to je pořádný kus vděčnosti . A taky mě dneska budou mazlit všichni moji kluci … už teď jsem jim vděčná .
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Jsem vděčný za její pomoc.
    Jsem vděčný za to, že mi synek vypráví fantastické příběhy a druhý neváhá se do detailu podělit o zajímavosti dne (jako občas, ale to se počítá).
    Jsem vděčný za její podporu.
    NEI
    NEI --- ---
    FIFI: Chodí tam už zhruba 5 let. :)
    FIFI
    FIFI --- ---
    NEI: do sachoveho krouzku s ni!
    NEI
    NEI --- ---
    Moje desetiletá sestřička mě poprvé porazila v šachu aniž bych ji nechala vyhrát.
    VANEK
    VANEK --- ---
    MISISSKA: Tak pak ještě [Achievement unlocked] ;)
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    Koupila jsem si svou první letenku v životě a za měsíc touhle dobou budu přistávat v Amstru :)

Těším se a jsem vděčná, že to takhle vyšlo <3 poprvé letadlem :)
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Jsem vděčná za každé ráno , kdy mě zmuchlá k sobě do náruče , jako papír . Chvilku se tuli a pak mě nechá ještě odpočívat s kocourama , zatímco dole uklidí a nachystá nám snídani .
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Vyčistila jsem velký mrazák. Můžeme začít moštovat, letos je spousta ovoce :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem vděčná za všechny moje kamarádky.
    Hlavně Andreu a Hanku.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dík za všechny dva tři opravdický kamarády.

to tak zivot vytříbil

a i tak dík za všechny fajn lidi

kurnik, každej dokáže příjemně překvapit :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Dneska sem dostal supwrproteci u zubare a al sevce:)
    A tady k tomu mam3 pisen

Darina Rolincová - Ak náhodou (videoklip) 1987
    https://youtu.be/Wxr3_Zd-E0s?si=EUJnF_J94vRU3Auv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam