• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYKEZFanklub Dana Vávry
    Primárním cílem této diskuze je odlehčit ostatním auditkům, kde nejsou diskutující schopni odolat pokušení vznešeně a kultivovaně debatovat o tomto českém géniovi.
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STINKY: je to tady veřejný, a Vávra se určitě googlí obden, takže dřív nebo později... :)
    STINKY
    STINKY --- ---
    Tak schválně kdy tohle auditko ten trouba objeví :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XARGH: ale nosi rolady, vy nuly :)
    XARGH
    XARGH --- ---
    PALEONTOLOG: ten toho taky moc nevystudoval :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XARGH: ja znam tu hlasku jen odsud, od jakehosi truhlare
    XARGH
    XARGH --- ---
    PALEONTOLOG: njn. poprve jsem toto oznaceni slysel od nedostudovaneho kopace, co travil mladi na heroinu :DD

// jsem to promazl, 3x uz by bylo moc :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XARGH: "vy nuly"... :D koho mi to jen pripomina :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    HONZA09: vy ha zo val??? kurva proooč :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem zvedavej na reakce Vavry na tuhle ceskou konkurenci
    urcite bude tvrdit, ze takhle velky hlemyzdi ve stredoveku nebyli! :)

Knight's Path — Official Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=qj51LFfawi0
    HOUH
    HOUH --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MOUNTBATTEN: tak jeho banda je kult, o tom co řekne vůdce se nepochybuje a pouze se to lajkuje, navíc je tam ten prvek odboje proti "elitám" a za starej dobrej selskej rozum

A tohle není ani to nejhorší, já bych rád připoměl jeho první velký atention whorism který předvedl v rámci boje poti slaměnému panákovi kterej mu cpal do hry černochy, kdy jedna historička naprosto nepochopila situaci a myslela si že má dojít k nějaký diskuzi a tu se pokusila otevřít - tam se jeho zdegenerovaný fans předvedli nejvíc kdy jí zasypali výhružkama smrtí a znásilněním... jo a tady měl Vávra možnost, bez toho aby slevil ze svejch pozic, říct "tohle už je fakt moc, to je přes čáru, nechte toho" a neudělal to, ten človek je prostě ryzí zmrd
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MOUNTBATTEN: nesivil bych se, kdyby mel nejakou spratelenou farmu botu
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MOUNTBATTEN: BTW Vávra vede křížovou výpravu proti akademikům už tak pět let.

Jáma Pekel Dana Vávry #2 Spolupráce s Filosofickou fakultou MUNI. Diletantství, lži a chuť na žalobu
    https://youtu.be/NGUx_AJg8Vw?si=w-z1Mp1O3lr4BXKc
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MOUNTBATTEN: Samozřejmě, že to je lidskej odpad, když jim nevadí, že je jedna ruka s náckama.
    STINKY
    STINKY --- ---
    Nalezeno na internetech:

Daniel Vávra v manželské poradně

Terapeutka: Zkuste o své ženě říct něco pozitivního.

Vávra: Má mě.

Terapeutka: Něco opravdu pozitivního a nesebestředného.

Vávra: Včera uvařila dobré jídlo a má fajn kozy

Terapeutka: Výborně, to je od minule posun

Vávra: Ale už jsem jedl lepší. Ode mě. Ty kozy mám vlastně taky lepší od té doby, co boxuju a chodím na střelnici.

Terapeutka: Achjo

Vávra: A vy stojíte taky za vyliž**el. Chodíme sem už od svatby a žádné zlepšení. Dělal bych to líp.

Terapeutka: A jsme za se u toho samého.

Vávra: U čeho?

Terapeutka: Že jste ryzí, čistokrevný, do sebe zahleděný a všemi razítky ocejchovaný toxický debil.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BOBESH: bylo, ale mě vyloženě děsí těch 25 lidí, co mu ten kanálnickej komentář lajklo! To se opravdu někomu líbí?, chápu, že jsou lidi, co souhlasí s jeho bojem proti cenzuře:-)), ale to jim nepřijde hrozně trapný, dětinský a ubohý, když uráží skutečného vědce a ještě tak dětinsky? To jim za něj není stydno, ba ho v tomhle sebestředným chování podporujou?
    To musej bejt fakt totální lidský odpadi:-((
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BOBESH: bylo ale bez comunity notes
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    bylo? :)
    JON
    JON --- ---
    GANDHI: akchuly nahanet se pres celou mapu s tim krysakem ratsputinem? Afaik mnohem interaktivnejsi to bylo, kdyzs prenasel partu z minulyho dilu - kdyzs totiz zacinal od zacatku, tak nez ses nalevlil, tak hra dokonvergovala temer dycky do stejnyho stavu - ale priznam se ze jsem to nedohral ani jednou.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    HONZA09: netuším, proč by měl být problém hrát za policistu?
    Teda pokud to není ucho z výjezdovky, ale třeba za Columba? //což byl na svojí dobu hodně pokrokovej seriál, koneckonců i kde Čech hraje Itala :) a černoši jsou hodní lidé, i policisti a čestní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam