• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANSpaceX (Falcon 9 / Falcon Heavy / Dragon / SuperHeavy / Starship / Starlink) + Tesla, Neuralink, Boring, xAI
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SEJDA: To prave uz delali a u tohodle stylu to moc nevypada
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    THAIGRR: nestaci jenom tak trosku ucpat jednu stranu a pred separaci se spravne natocit?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    THAIGRR: dobrá otázka, u V2 se to osvědčilo, takže bych řekl že v tom budou nějak pokračovat
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    TOXICMAN: budou u téhle konstrukce taky nějak ucpávat nějaký díry, aby to pomohlo s otočením boosteru při zapálení horního stupně, nebo už na to kašlou?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: V2 a V3 je stejne spatne jako SS2 a SS3. Ale V4 uz je skutecne invativni ;)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Comparison of V3 and V2

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @SpaceX
    Falcon 9’s first stage has landed, completing this booster’s 30th flight!

VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: KAERO:
    Hosi, hosi... doufal jsem, ze spolecnymi silami a dovednostmi ocistite NASA obvinenou ze zamerne degradace videozaznamu SST, ale vy se misto debunkovani insinuaci ufologistu hasterite, takova skoda energie.

mmch KAERO, jak jsi daleko s debunknutim paperu Kevina Knutha? Je to uz 6 let a verejnost je nadale matena profesorem fyziky z Suny Albany s jeho rozborem pozorovani vehiklu se zrychl. ~~ 6000 g.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @SpaceX
    Falcon 9 is vertical at pad 4E in California ahead of today’s launch of the Transporter-15 rideshare mission. The 57-minute launch window opens at 10:19 a.m. PT

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    We Tried To Crash Into A Self Driving Tesla
    https://www.youtube.com/watch?v=U2nGKk9JVL4
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @CSI_Starbase
    The second arm of the chopsticks for Pad A have been shortened down.

Now all of the landing rail components, and hydraulics can be re-installed in their shortened configuration.

PES
    PES --- ---
    Zatím jen ukázal...
    Amazon ukázal konkurenci pro Starlink: satelitní internet nabídne i maličkou anténu do batohu - Cnews.cz
    https://www.cnews.cz/clanky/amazon-ukazal-konkurenci-pro-starlink-satelitni-internet-nabidne-i-malickou-antenu-do-batohu/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: odrizl je kvuli tomu ze je lide pouzivali v rozporu s terms and conditions.
    PES
    PES --- ---
    TOXICMAN: To si vykupuje špatné svědomí za předchozí odříznutí StarLink terminálů???
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @Gwynne_Shotwell
    Today marks an incredible milestone as Ukraine becomes the first European country to make @Starlink Direct to Cell available to customers!!

The satellite-to-mobile service is powering life-saving connectivity when and where people need it most - during prolonged blackouts or in areas where terrestrial networks are often damaged. Looking forward to connecting more people in Europe with our next-generation capabilities!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAERO: debata začala u příhradových interstage prstenců, ale jako ok, tohle jsem třeba moc nevěděl. Saturn V byl teda určitě montovaný vertikálně ve VAB, ale o Saturnu I jsem nikdy moc nepřemýšlel, včetně třeba přepravy na start. Jeho první stupeň byl mimochodem jen cluster nádrží z Redstone, viz https://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_I#S-I_stage
    KAERO
    KAERO --- ---
    XCHAOS: jenze tohle tvoje tvrzeni taky neni pravda: " _Americké rakety_ až do SpaceX byly vertikálně montované,"
    SpaceX nebyl prvni, NASA byla prvni. Logicky. Viz treba redstone. Na tomhle obrazku mas redstone, jupiter a Saturn I(!) hezky horizontalne montovane, a u redstonu vim ze i horizontalne transportovane:
    JANOS
    JANOS --- ---
    LAUNCHER: Tak jo :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JANOS: Gratuluji, luxus.

Našel jsem si tenhle Tvůj starý post: [JANOS @ Elektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌]

Takže, pls se nám vrať, zvu Tě tam na sušenky a limonádu. Přebral jsem to tam a hejtery, grafomanske neznalky atp jsem vyhnal ohněm a mečem.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Tak kdyz mi k tomu presunu FSD ze staryho auta jeste slibili i 3 roky nabijeni zdarma tak jsem to odkliknul...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam