• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BERRUNAKalorické tabulky
    CADDY
    CADDY --- ---
    BERRUNA: Jo, já myslel, že chceš vidět ty 4k kalorií, tak daleko to zajít nenechám, když ty tabulky mám :-D A stydím se teď cokoli ukazovat, poslední dobou to hrozně prasím... tady třeba jeden takový spíše lehčí den, třeba ty řízky večer jsem vší vůlí s maximálním sebeovládáním držel už schválně tak nízko, jinak bych snědl další dva jak nic... a stejně jsem pak půlku jednoho ukousl jen tak cestou do kuchyně a už ani nezapsal...
    Stejně ze salátu tam mám jen tu okurku, trochu octa a soli jsem byl líný řešit... takže ono v reálu je tam ještě o něco navíc...

Já ale hlavně nechápal, jak můžeš zastavit na 818 kaloriích, to je jedna lehčí snídaně, reálně mám i větší, když si udělám fakt podle svých představ... To jsi ten typ, co sní k snídani jogurt a odpoledne jablko, ne? :-D

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    CADDY: myslela jsem spíš screen například jednoho dne ;)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BERRUNA: no nemám, od toho ty tabulky jsou...protože se tomu právě snažím zabránit a nemít zase o 25 kg více, jako jsem míval před lety :) Ale i úplně normální oběd umí udělat 80 % příjmu a nevím, jak neumřít večer hlady... jeden blbý burger může mít kolem 70 %, a co mám jíst zbytek dne, abych se vešel? :) A zeleninu mám rád, jenže ta hlad spíše probouzí a posiluje... Jako fakt závidím lidem, co nemají tu potřebu... a nebo jedí normálně, ale neprojeví se to :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    CADDY: 4K kalorii? Uf. Mas někde rozpis? :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    BERRUNA: to nikdy nepochopím, jak tohle někdo dokáže a má s tím problém... já mám tabulky hlavně proto (krom snahy držet se LC), abych nesežral 3-4 tisíce kalorií a někdy mi to fakt dělá problém :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ja tomu dnes také víc nedám :(

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dnešní mizérie.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    REDSNAKE: jogurt (max), kikoman sojovka a Dijon hořčice.....zní to děsně, ale k masu je to překvapivě dobrý. Pak ještě jogurt/zakysaná smetana, česnek, bylinky.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    REDSNAKE: Jeste jsem zapomněla zmínit cottage (ten červený pilos z Lidlu - ma smetanovou chuť) s pestem. To si dávám běžně. Pro sebe to nemixuji, ale pro krémovou konzistenci bych to mixla.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    KURE: Pokud chci zdravý recept, hledám většinou zde:
    Zdravé recepty | Fit recepty | Aktin
    https://aktin.cz/recepty?srsltid=AfmBOopb6ifkQXAfS9WR0ZoRNpjwq_RGjruipLN4rdjaGiZfY_jSonPp
    Je tam rozpis, da se hezky filtrovat podle typu jídla, podle ingrediencí.
    Jsou tam vypsané nutrienty na porci, tak myslím, že. Y to mohlo s plánováním pomoct.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Nakonec jsem udelal mixaz z avokada a jogurtu. Ja vim, avokado je tucny jak prase, ale furt lepsi nez majoneza hadam.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    REDSNAKE: Dávám jogurt Hollandia a k tomu trošičku majonézy/ tatarky, pokud to je i pro muže. Ochutím hořčicí nebo chilli omáčkou, nebo bylinkami, medem, případně kombinuji ;)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Ja si dělám směs tvaroh + jogurt plus klidně nakrájená nakládaná okurka celkem často. Da se do toho fakt přidat všechno. Řidší, nebo hutnější, podle toho do čeho a k čemu ;)
    Ale na namáčení baby karotek a nebo řapíkatého celeru - mňam :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    REDSNAKE: Delal jsem si takhle fajitas a jak rika berru. Dal jsem pulku bilyho jogurtu, pulku zakysany smetany a dochutil grilovacim korenim. Santa Maria na to prodava i nejakej eckoidni mix. Je to dobry jak na maso, tak do toho mixu jogurt/zakysana smetama.

Santa Maria Fajita Seasoning Mix 28 g | Grizly
    https://www.grizly.cz/santa-maria-fajita-seasoning-mix-28-g
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    REDSNAKE: tvaroh naředit jogurtem, dochutit , přidat bylinky, hummus.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Asi to sem uplne nepatri ale nemate tip cim nahradit nejakej dip/tatarku treba v tortille s kurecim a zeleninou?
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Dnešní oběd a makra. Jak vidíte, dnes to není ideální.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KURE: no byla jsem tak unavená a už nevěděla coby, tak jsem to vypila a určitě to pokrylo na dlouhou dobu veškeré chutě na všechno :D
    KURE
    KURE --- ---
    BERRUNA: nj každej to má jinak. ja ty tekuty kalorie prostě ignoruju a hned bych zas něco jedl :)
    jestli tě to neponouká k dalšímu mlsání, tak dobrý.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    KURE: no popravdě,…nemám hlad doteď :D zalepilo mě to slušně. Pro ležáka a v nemocnici určitě vhodné, nebo pro Berru na noční lepší než 5 tyčinek Merci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam