NEI: No, pojistili jsme se, ale bavili jsme se o tom a nejsme si oba jistý, jestli to vůbec chceme. Fakt jsme hodně vytížený, navíc jednoho zlobila sem tam máme, jsem jeho regulérně druhá máma. Ale ano, není to pokrevní a to je to, nad čím furt spekuluju, aby mě to jednou nemrzelo... Partner zase zmiňuje, že by dítko nás dvou bylo boží .) Ale kdo ví, vzhledem k věku by to mohlo dopadnout taky úplně jinak, viz post od LWEEKa ;/ Na druhou stranu, když by to náhodou přišlo přirozenou cestou někdy v dohledné době, tak do toho půjdeme naplno! Říkám si, ostatně jako všechno v mým životě, asi i to, jak to teď je, má nějaký důvod, tak to tak nechávám a doufám, že se to nějak vyřeší postupem času samo tak, jak to má být... Rozhodně nechci něco jakkoliv hrotit jen kvůli věku nebo konvencím, nějak to zkrátka dopadne. Ale chtěla jsem znát názor a osudy vás ostatních, protože vždycky sice může být líp, ale i hůř a fakt je ten, že je doba jaká je, jak zas zmínila VELADA... Mateřský pud jsem pocítila jen jednou v životě, naštěstí, protože to bylo krátké období pár týdnů/měsíců max, kdy jsem viděla kočárek a rozbrečela jsem se :D Trochu se děsím toho, abych nebyla pak jak kdyby moc sama a nesnesitelná, nebo nežila nakonec nějak nenaplněně, nevím... Paradoxně, po všemožných zkušenostech, mi vůbec nepřijde, že je mi kolik mi je, ani na to nevypadám, furt ukazuju OP v Lidlu nebo Albertu btw :p Tak možná to má nějaký impakt i na tohle, těžko říct...