DRUDRIGER2: jo, ale vídám je na místech, kde se daji potkat, protože tam mají z nějakýho důvodu ohnisko ... jinak ale dík dost různejm až hrůzostrašnejm zprávám k nim mám docela respekt, takže jak jsem zmiňoval ty kabalistický metody .. tak do toh ose mi jako úplně moc nechce ... asi hlavně proto, že jsem ty stvoření neviděl ani jednotlivě a o jejich povaze toho moc nevím, no a volat je ještě dohromady .. no prostě, zatím trošku vyšší dívčí
jsem opět trošku v rozpacích, proč sem vůbec něco píšu, když v odpověď mi přichází "moc to rozebírat nechci"
OGMIOS: ..mno to jo no. na druhou stranu se říká, že dokáže uspokojit i hledače pravdy respektive velmi náročného věřícího. tušim mám někde založenou session s výzkumem ohledně křesťanský mystiky .. takový taky něco je ...
s tima řádama moc nevim: jak jsem pochopil všechny tyhle řády nebo alespoň většina byly v rozporu s církví alespoň po nějakou dobu a nebo s nějakou její frakcí ... často byly minimálně nařčený z čarodějnictví případně exkomunikovaný
co to znamená je ale opět dost těžký říct .. onu tu církev taky v různejch dobách ovládali různý páky...
ale tak dobře: máš na mysli, chceš se bavit o něčem konkrétnim ? o někom konkrétnim ? .. nebo dokonce víš o něčem konkrétním, co stojí za průzkum
ještě teda na okraj: kolik je tu lidí, kdo přečetl bibli, alespoň jednou ?
já jí totiž nepřečet a tak chtít vědět něco o křest mystice, když pořádně neznám ten základní propagovanej plán .. to je asi celekem debilní postup :-)
KALICOR: můžeš to prosím rozvést, červenou knihu i bibli mám doma ... nečetl jsem (celé) ani jedno :-)