• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VIR_KENNY: solidarita je dobrovolně dávat potřebným (v rámci rodiny, obce, národa, státu - "dle vkusu každého soudruha" :))
    někomu něco násilím (nebo jeho pohrůžkou) sebrat, část prožrat, část ztopit a část dát potřebným - to není solidarita...
    NJAL
    NJAL --- ---
    VIR_KENNY: Vsimas si ze vetsina lidi jsou vlastne mimo a ty patris (ackoliv clovek ma u tebe dojem ze patris k ultrapravici) mezi tradicni normal - kterej se jinak dnes posunul v ramci spolecenskeho chapani mezi radikalni az extremni pravici? - to ale fakt neni moje chyba, kdyz uz me zminujes :-) To je chyba tech, co pouzivaji slovo "nacek" jako sproste slovo na jakehokoliv sveho oponenta, pokud nejde o heretika z jeho vlastniho stada :-) Trosku prehanim, ale ne zas tak moc.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    LONESTAR: mam-li ti odpovedet spravedlive - je i neni. Kdyz uvazime, ze nejsme osamnele ostrovy ale soucasti spolecnosti a stale deti svych otcu a soucasti tradice i rodiny, tak nejsme a je to soucasti nasi identity - ano - je to nasilne, ale musime to prijmout protoze jsme to my. Neexistuje z vesmiru dany nase JA, z niceho nic, ego co muze cokoliv, stale jsme soucasti i naseho okoli i kdyz to je hovadske, porad jsme soucasti - pak - ano je to nasili, ale nasili reality. Az potom, co si tohle prizname, muzeme teprve vytvaret vlastni Ja. Ale az na tomhle uvedomneni - ne proti nemu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    KEMAL: ty odevzdáváš daně dobrovolně? ergo zkoušels někdy neplatit daně? ;)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LONESTAR: jaký násilí prosímtě? :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VIR_KENNY: násilím vynucená solidarita je oxymoron
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    respektive komunismus=solidarita radna - systemova, spolecenska.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    KEMAL: jasne, je to anglosasky - komunismus=solidarita, maj to spatne definovany.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    LONESTAR: nemam namitek, lidovce jsem i volil, to priznavam.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    SI_WANG: na to je kolonka o dva řádky výše (a taky doleva)
    VIR_KENNY: tyhle otázky jsem odpovídal vesměs stejně ...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CICO: z toho mi vychazi zes klasicky mestan nestarajici se toliko o idealitiscke radikaly, ale soucasne si nechavas viru v urcitou nemnenost, podobne jako Njal. Co tomu rikas jako politolog? Vsimas si ze vetsina lidi jsou vlastne mimo a ty patris (ackoliv clovek ma u tebe dojem ze patris k ultrapravici) mezi tradicni normal - kterej se jinak dnes posunul v ramci spolecenskeho chapani mezi radikalni az extremni pravici?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VIR_KENNY: "lidovec je komunista, který chodí do kostela" - takže to docela sedí :D
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    pac to komunistic tam mam jen proto, ze jsem toho nazoru ze HDP neni znakem spokojenosti a uspechu obyvatel, jsem presvedcen ze vsichni lide jsou ze zakladu bratri (verim evangeliim), a ze spolecnost lidska je vice nez ekonomicky zajem.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    takze jsem v cechach anarchista a levicak, ale jinak trapny protestant. V prve republice klasicky republikan (tedy republikan - ale ne agrararista). Boze muj, jsem temer trapny lidovec.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    15 percent of the test participators are in the same category and 51 percent are more extremist than you.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aha
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    LONESTAR: Říká se pokrokovější.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SI_WANG: holt seš komunističtější než komouš, Chajime...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 32 percent are more extremist than you.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam