• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    VIR_KENNY: Takže jsem měla pravdu :)

CICO: mínusek jsi dostal i ode mě, protože si myslím, že je to ekonomičtější způsob vyjádření, ale máš-li pocit, že je třeba ten nesouhlas verbalizovat, tak budiž - když někdo napíše, že článek je špatný - a to tenhle po čertech byl - tak reagovat slovy "jeho autor je docent a ty jsi nula, která nemá co ho kritizovat" je .. poněkud nešťastné :))
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NICOLE: libi se mi jak ja naivne dycky neco napisu protoze nechci vytahovat sracky na verejnosti a ukoncit blbost a hned se objevi aktivni clovicek co mne ihned obrati na "spiklence co neco vi a chce tim vypadat dulezite".

Neni to tak, myslel jsem to jinak - chces-li potkat velkeho odhalovace, obrat se prosim na sveho kamarada co se tu obcas ukazuje a pise sva desiva odhaleni a moudra!

Mezifakultni strety mejch znamejch nechej na nas.
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: ...tak já už z toho údajně nějakou dobu dělám gaychat...)) no nic, jsem to aspoň zkusil...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Ty bys nam tady z toho chtel udelat chat! :)
    CICO
    CICO --- ---
    ...no, užuž jsem se pídil kurzorem doprava, u vás obou...je to normální zlozvyk...))
    ...jsem teda myslel holou větu, ale minimálně krom přísudku i s vyjádřeným podmětem...))
    NJAL
    NJAL --- ---
    PREVIT: No tak to leda. A mimochodem, ja mam to smesne prekryvani negativnich prispevku vypnuto.
    NJAL
    NJAL --- ---
    CICO: To vis, dat palec dolu jen tak bez slova je jednoduche, jako treba stisknout spoust zbrane namirene na tridniho nepritele :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Nekdy je lepsi +/-, nez hola veta o jednom slove. Clovek vidi, ze je v klubu novy prispevek, tak se hrne, co je tam zajimavyho a misto toho vidi "Souhlasim."..:)
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: to je fakt, nicméně, kdyby se každý místo těch nesmyslů vyjádřil třeba i jen holou větou, bude to nakonec vždycky smysluplnější, nebo ne?...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Pokrok nezastavis! :)
    CICO
    CICO --- ---
    přátelé, pojďme alespoň z tohoto klubu nedělat debilní fejsíčko a vykašleme se na ty plusíčky a mínusky, což?...)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    VIR_KENNY: a to by mě teda zajímalo, co se za tím skrývá.
    Ale vsadím se o co chceš, že to stejně neprozradíš.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VIR_KENNY: přiznávám, že si nejsem jistý, co z toho, co jsem sem napsal považuješ za urážlivé svinstvo... tu ironickou poznámku, nebo co přesně?
    CICO
    CICO --- ---
    VIR_KENNY: ó, děkuji za podporu...) od svého více než zdatného oponenta (většinou) jsem ji ani nečekal...)

...ale asi na to kašleme, tady jsme s tím fakt OT...kdyžtak pošta, já osobně na dané téma milerád...)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    TIGRE: jinak tohle je pomerne dost urazlive a od tebe bych tohle svinstvo nikdy necekal.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ty vystupy nenapadnych zastupcu praske fakulty proti brnenske jsou skutecne vtipne, hlavne pro mne, kterej vi co se za tim skrejva a jaky vztahy tam za tim jsou.
    Nicmene vyzdvihnout prazskou katedru (neoblibenou a hodne kritizovanou) one filozoficke politologie (si dost plave na oblacku) proti vice vedecke brnenske (obe maji uplne jinej zaber, ale nejaka pica najednou zacala tu prazskou velebit jako myslitelnejsi a brnenskou oznacit jako konzervativni (pravicova uchylka) a ta kritika z absence analytickeho - ja myslel ze kdyz mi to S. rikal, ze je to jeho nazor a s jako takovym jsem s nim polemizoval - nyni vidim ze je to ideologicke strelivo - od prazaku na brnaky!!!

Ale jo, ja vim co ma prazska za komplex s tou brnenskou - ale nebudu si kurvit svuj maly svatecni den, kdy jsem se oficielne stal prazskym obcanem.

Je to divny, ale Cico ma pravdu.

A ja bych jen doplnil, ze po male valce mezi religionistikou brnenskou a tou prazskou (zacalo Brno) nam nejak nastoupila valka jedny politologicky fakulty proti druhy (ovsem nyni si zacala Praha).

Jinak Fidel skutecne Balika prokadroval a nikoliv zkritizoval. A ta banda co se toho hnedle chytla je kompetentni tak maximalne pro huleni jointu a kavarenskych teorii (rika se tomu zname firmy). Nedivim se, problemove existence se vzdy musi identifikovat s necim vetsim.
    KAMILIUS
    KAMILIUS --- ---
    Z domova - Oslovovali nás "soudruzi" ...
    http://www.outsidermedia.cz/Oslovovali-nas-soudruzi--1.aspx
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ostatne, pres co jineho by nas Velky Bratr lepe monitoroval, nez pres internet? Kdyby ho vypnul, moc se nedovi.:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Aspon do ted tady byl...:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Nechvalme dne před večerem...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Internet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam