• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...ta formulace z mé strany nebyla vhodná, už jsem se za ni Fidelovi omluvil...pro mě bylo jedinou motivací k reakci to, že o kritiku v pravém smyslu slova opravdu nešlo, což lze dovodit, pakliže se k těm třem příspěvkům vrátíš...z těch dvou invektiv směrem k pražákům jsem skutečně použil jenom toho pepíka a rovněž tak to bylo myšleno ironicky...kavárenský povaleč nepadl, protože to v mých očích není nadávka, nýbrž kompliment (jsem jedním z nich)...a už bych to nechal být, jsou to zbytečné flamy...)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    TIGRE: ja byl samozrejme take sarkasticky a celou dobu jsem si delal srandu.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VIR_KENNY: přiznám se, že o sporu těch dvou fakult toho vím pramálo, natož to, kdo tu rivalitu začal. do téhle diskuze jsem vstoupil s tím, že pominu spory venkov vs. praha (myšleno ironicky), protože je (antipražství, stejně jako hovadství a přehlížení mnoha pražáků) považuju na obou stranách za klasický projev provinčnosti a buranství. co mi vadilo byl CICOva argumentace ve smyslu, že Fidel může těžko kritizovat toho pána, protože sám nic nedokázal. ten kontext venkova byl ironie, kterou jsem (a to nezastírám) chtěl trochu rýpnout CICA za jeho poznámky o pepících, pražských kavárenských povalečích apod. Mám pocit, že bylo zřejmé, že jde o nadsázku, zvlášť s ohledem na souvětí, ve kterém jsem to použil. Nakolik je to vkusná nadsázka je samozřejmě k diskuzi, ale upřímně si nemyslím, že by šlo o nějakou diskuzní prasárnu.
    CICO
    CICO --- ---
    FESTER: jelikož jsem si před chvíli zakázal udělovat všelijaké znaménka, tak reaguji slovně: máš plus...))
    FESTER
    FESTER --- ---
    smutny je tyo ze komunisti jeste zijou... :( a jejich idealy...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    TIGRE: automaticka interpretace celyho sporu jako utoku vesnickych ubozaku na velkou Prahu. Pritom blitky poprve priletly naopak z nasi maticky, ten spor je prazskych na brnenske, ne naopak. Neni to jako spor v ramci religionistiky – i kdyz je velmi svudne si to tak vysvetlovat.

A ne nemluvim ani o te divno zprave min. vnitra o 4000 militantnich naccich a jinych novinarskych koninach. Mluvim o skutecne praci, strategiich, analyzach. Ne teoriich na oblacku o tom jak by vsichni meli co jist kdyby lidi prdeli ryby.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NICOLE: libi se mi jak ja naivne dycky neco napisu protoze nechci vytahovat sracky na verejnosti a ukoncit blbost a hned se objevi aktivni clovicek co mne ihned obrati na "spiklence co neco vi a chce tim vypadat dulezite".

Neni to tak, myslel jsem to jinak - chces-li potkat velkeho odhalovace, obrat se prosim na sveho kamarada co se tu obcas ukazuje a pise sva desiva odhaleni a moudra!

Mezifakultni strety mejch znamejch nechej na nas.
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: ...tak já už z toho údajně nějakou dobu dělám gaychat...)) no nic, jsem to aspoň zkusil...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Ty bys nam tady z toho chtel udelat chat! :)
    CICO
    CICO --- ---
    ...no, užuž jsem se pídil kurzorem doprava, u vás obou...je to normální zlozvyk...))
    ...jsem teda myslel holou větu, ale minimálně krom přísudku i s vyjádřeným podmětem...))
    NJAL
    NJAL --- ---
    PREVIT: No tak to leda. A mimochodem, ja mam to smesne prekryvani negativnich prispevku vypnuto.
    NJAL
    NJAL --- ---
    CICO: To vis, dat palec dolu jen tak bez slova je jednoduche, jako treba stisknout spoust zbrane namirene na tridniho nepritele :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Nekdy je lepsi +/-, nez hola veta o jednom slove. Clovek vidi, ze je v klubu novy prispevek, tak se hrne, co je tam zajimavyho a misto toho vidi "Souhlasim."..:)
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: to je fakt, nicméně, kdyby se každý místo těch nesmyslů vyjádřil třeba i jen holou větou, bude to nakonec vždycky smysluplnější, nebo ne?...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Pokrok nezastavis! :)
    CICO
    CICO --- ---
    přátelé, pojďme alespoň z tohoto klubu nedělat debilní fejsíčko a vykašleme se na ty plusíčky a mínusky, což?...)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    VIR_KENNY: a to by mě teda zajímalo, co se za tím skrývá.
    Ale vsadím se o co chceš, že to stejně neprozradíš.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VIR_KENNY: přiznávám, že si nejsem jistý, co z toho, co jsem sem napsal považuješ za urážlivé svinstvo... tu ironickou poznámku, nebo co přesně?
    CICO
    CICO --- ---
    VIR_KENNY: ó, děkuji za podporu...) od svého více než zdatného oponenta (většinou) jsem ji ani nečekal...)

...ale asi na to kašleme, tady jsme s tím fakt OT...kdyžtak pošta, já osobně na dané téma milerád...)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    TIGRE: jinak tohle je pomerne dost urazlive a od tebe bych tohle svinstvo nikdy necekal.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ty vystupy nenapadnych zastupcu praske fakulty proti brnenske jsou skutecne vtipne, hlavne pro mne, kterej vi co se za tim skrejva a jaky vztahy tam za tim jsou.
    Nicmene vyzdvihnout prazskou katedru (neoblibenou a hodne kritizovanou) one filozoficke politologie (si dost plave na oblacku) proti vice vedecke brnenske (obe maji uplne jinej zaber, ale nejaka pica najednou zacala tu prazskou velebit jako myslitelnejsi a brnenskou oznacit jako konzervativni (pravicova uchylka) a ta kritika z absence analytickeho - ja myslel ze kdyz mi to S. rikal, ze je to jeho nazor a s jako takovym jsem s nim polemizoval - nyni vidim ze je to ideologicke strelivo - od prazaku na brnaky!!!

Ale jo, ja vim co ma prazska za komplex s tou brnenskou - ale nebudu si kurvit svuj maly svatecni den, kdy jsem se oficielne stal prazskym obcanem.

Je to divny, ale Cico ma pravdu.

A ja bych jen doplnil, ze po male valce mezi religionistikou brnenskou a tou prazskou (zacalo Brno) nam nejak nastoupila valka jedny politologicky fakulty proti druhy (ovsem nyni si zacala Praha).

Jinak Fidel skutecne Balika prokadroval a nikoliv zkritizoval. A ta banda co se toho hnedle chytla je kompetentni tak maximalne pro huleni jointu a kavarenskych teorii (rika se tomu zname firmy). Nedivim se, problemove existence se vzdy musi identifikovat s necim vetsim.
    KAMILIUS
    KAMILIUS --- ---
    Z domova - Oslovovali nás "soudruzi" ...
    http://www.outsidermedia.cz/Oslovovali-nas-soudruzi--1.aspx
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam