• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PHONETIX_ROB: Prispevek jsme si ulozili. Dekujeme.
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: pořád je ve hře zeman. lukoil ech co to plácám, klaus a spol. ho chtějí a lobisté platí.
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: nevím, nakolik je empiricky prokazatelná, ale rozhodně platí, že se ti mladí soudruzi chovají jak parta vyslovených debílků. v jistých okamžicích minulých debat jsem sledoval dva pozoruhodné úkazy: - lítaly některým lidem tak rychle, že dotyční nemohli ani přečíst (sám čtu velice rychle:), a za druhé se tu objevují ikony/jedinci, které normálně nevídáme (v této debatě), a počet minusů paranormálně roste :-) jakým způsobem vede toto k utváření stádní pospolitosti je ovšem doposud záhadou :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Omyl, za prezidenta budeme mit zlodeje (anzto kdo lze, ten krade) a bezpaterniho oportunistu Fischera, nekdejsiho clena zlocinecke organizace.

Kdo to bude priste, Batora???
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    Jediné co mě tady vadí, když to přejde do osobních útoků...

Jinak dovolím si zaprorokovat (klidně si tento příspěvek uložte): Náš budoucí prezident bude asi poměrně neznámý člověk - řekl bych, že u lidí zvítězí potřeba změny ve společnosti nad konzervativností (byť za cenu nemalého riskování).

Vím, je to poměrně odvážné tvrzení - ale už senátní volby a volby do zastupitelstev krajů tento trend silně naznačily a volba prezidenta je dle mého jen završí...

Ostatně až budeme mít nového prezidenta, tak se prokáže, zda jsem měl pravdu či ne. ;-)
    CICO
    CICO --- ---
    ...souhlas s Finem...je mi to samozřejmě úplně u prdele, ale ono je to bohužel přesně tak, jak píše...minimálně v této diskusi totiž existuje empiricky prokazatelná korelace mezi smířlivým vztahem k bolševikům a oblibou této FB nákazy, původně zřejmě určené pro jeho náctileté a adekvátně blbé uživatele...))

HAROLD: mimochodem, tento pokus o nalezení paralel či analogií by, dle mého, taky stál za hlubší vysvětlení...) v opačném případě je to přesně ten druh trollingu, za který jedno nejmenované ID rozdávalo RO v diskusi o konzervatismu po cca dvou až třech příspěvcích...což lze ovšem rovněž mít docela úspěšně "u prdele"
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Víš co... třeba v noci... šeptaj z rohu... pod postelí...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    FIN: A slyšíš i jejich hlasy?
    FIN
    FIN --- ---
    HAROLD: lol. ty tu pronášíš své klasické nezdůvodněné postřehy o tom, jak ostatní píčují, a tví kolegové soudruzi drží hlídku 24/7 a automaticky lajkují tebe a sebe a dislajkují zbytek. to mi tedy řekni, co za větší píčovinu tu kdo jiný dělá :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Možná. Ale nevím, co to má co dělat s tou snůškou píčovin níže. :)
    CICO
    CICO --- ---
    ...jsem hrdý na velkorysého a moudrého správce této diskuse, jenž dokáže být nad věcí a jemuž nevadí ani vylomeniny těch méně zralých, nacházejících uspokojení ve vylepování tapet s drátěnkami...)) mimochodem, tam i onde zcela nevídané...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: I klise muze byt pravda.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    To je snad nejkompletnější kolekce klišé, která o tom zatím vznikla. :D
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    HAROLD: Jako občanovi Prahy 8 je mi až stydno, že u nás první kolo senátních voleb vyhrál tenhle komunista a korupčník zároveň (imho jde o nejhorší možnou kombinaci). Přitom solidní levicová varianta zde rozhodně byla v osobě prof. Potůčka. Jenomže spousta lidí se na volby vykašlala, zatímco voliči komunistů (rozuměj babky a dědové o holi, kterých jsem cestou do volební místnosti potkal hned několik) znovu ukázali svou disciplinovanost. Asi jde o zvyk ze straých časů, kdy se k volbám chodilo povinně, a kdo nešel, měl problémy...

Mimochodem to, jak lidé ignorují politiku a vůbec se nezajímají o veřejné záležitosti, je hrůza. Důkazem budiž, že druhým postupujícím kandidátem je Filipiová z ODS, která sice obhajuje senátorské křeslo, ale když se o něčem hlasovalo, nebyla tam. Veřejnost si pořád jenom stěžuje, že jí vadí korupce a nečinní politici, a nakonec si zvolí úplatného komunistu a političku, která nechodí do práce. Ta nevědomost a ignorance je imho politováníhodná...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HAROLD: váš možná, mladíku - můj ne...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    k té FINově a BONGIho debatě :)
    Jisté je, že ODS má nevýhodu. Komunisty volí lidé, kteří mají stále v hlavě komunismus - včetně povinné volby komunistů. ČSSD je na tom podobně, jen v oranžovém. Jenže voliči ODS považují volební právo za - sakra! - právo, ne povinnost. Takže když vidí Petra Nečase, Martina Kubu a Pavla Drobila, volí buď někoho jiného, nebo radši jedou hrát golf. I to je nicméně volba.

Jsme fakt takoví komouši? | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/48171/jsme-fakt-takovi-komousi.html
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: věta "poučili jsme se z chyb minulosti" mi z úst komunistů zní obzvlášť děsivě... :(
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CICO: "Jsme pro náboženskou svobodu, říkají Duka se Schwarzenbergem. Podobně mluvili před rokem 1620."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam