• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jaj, až mě z toho píchlo v zádech. :(
    FIN
    FIN --- ---
    PREVIT: mě už jen fascinuje, do jak vysokých otáček dokáží zdejší mladí marxisté dovést popírání zdokumentované reality se svědky jen, aby se jim neotřásl zbožňovaný idol... já bych jim ten socík pod velením strany, jehož konec někteří z nás zažili, fakt přál, pitomcům. škoda, že nemáme kouzelného dědečka...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Tak ale hlavně, že nekulhá starej satguru...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Jak u koho a jak o cem. To tve srovnani dost kulha.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Aha, je jedno, co za vola to říká, hlavně že je to proti... no dobrá tedy. :)

Bolševismus od Mojžíše po Lenina « AryanRebel
    http://aryanrebel.wordpress.com/2009/09/03/bolsevismus-od-mojzise-po-lenina/
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: I kdyby to byl sam Astar Seran, to co tam pise o komunistech je pravda.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    satguru :D
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Jiří Vacek-Satguru.cz - Články rok 2005 - Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi dobře žilo
    http://www.jirivacek-satguru.cz/clanky/clanky-rok-2005/Hodni-a-nevinni-komuniste-aneb-jak-se-nam-pod-nimi-dobre-zilo.html
    FIN
    FIN --- ---
    PHONETIX_ROB:
    FIN: právě skončivší volby totiž spolu s postoji povícero exemplářů střední třídy, které jsou mi známy a které v předstihuji ventilují postoj "na tuto (méně důležitou - ach, jaký omyl) volbu se vykašlu" mě ani nemohou vést k jinému závěru.

a tak tu máme poslušný lid dělný, který zvolí v souladu s nařízeními strany a soudruhů a pak rezignovavší (minimálně z části) střední třídu. to je pak hrozně jednoduchá matematika.
    FIN
    FIN --- ---
    PHONETIX_ROB: kéž bys měl pravdu. ale jelikož češi jsou pitomci, budeme mít zemana nebo fishera. dost bych se divil, kdyby ne. bohužel.
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: ano, ano. taky se mi moc líbí (správným adjektivem) přizdisráčovská "neosobní" metoda trollení...

jak víme, v řadě moderovaných diskusí je vyžadována jistá slušnost a výroky "pepo, ty jsi vůl" anebo sofistikovanější "pepo, nemluv o práci, když ty sám jsi líná lemra" bývají občas hodnoceny coby argumenty "ad hominem" (což také ostatně jsou, že) a jejich autoři pak bývají vyzýváni, aby a) tak nečinili/jich neužívali a b) uchýlil se k faktické argumentaci.

proto obzvláště zbožňuji "vychytralé" jedince, kteří někam přijdou a začnou neosobně (tedy nikoliv "pepo, cos řek, je volovina, a to sice proto a proto"), alébrž "neosobně" pronášet věci jako:
    "ty hlouposti tady"
    "ta klišé"
    a někdy i tvrdší:
    "ty naprosté píčoviny".
    komické na tom je to, že sledujeme-li debatu pozorně, musí nám být jasné, na koho cca cílí - zpravidla zde debatují max. dvě až tři strany/zájmové skupiny - ale celý tento postup je neosobní" po formální stránce a dotyční se pak hezky přizdrisravě při výtkách typu a) nenadávaj a/nebo b) fakta, prosím hezky hájí tím, jak byli neosobní a přece na nikoho výslovně nenamířili.

musím říci, že jich hezkých pár let shledávám tento přizdisráčský přístup jako poměrně hloupý (ačkoliv jeho uživatelé zpravidla mají za to, že je sofistikovaný, v čemž se mýlí:), protože jedině v partě jedinců inteligenčně podprůměrných - tedy v podstatě lidových, tedy v podstatě onoho materiálu, s nímž soudruzi tak rádi pracují a jejž tak rádi vedou, že - by to šlo utáhnout :-)
    CICO
    CICO --- ---
    FIN: ...mladí soudruzi totiž jedou v duchu nejlepší tradice těch starých a s oblibou používají jejich metody...)) a protože nemohou sedět v čele trestních senátů, které ničily životy, tak aspoň hrají infantilní hru na mínusy a večer u piva se soudružsky poplácávají po kostnatých ramenou, jakpak to zase jednou těm laciným a povrchním antikomunistům nandali...) ale jo, já bych je nechal, jednak tím neúčelně zabíjejí čas, vymezený prozřetelností ke studiu marxových a leninových spisů a druhak přece: "Kdo si hraje, nezlobí"...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PHONETIX_ROB: Prispevek jsme si ulozili. Dekujeme.
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: pořád je ve hře zeman. lukoil ech co to plácám, klaus a spol. ho chtějí a lobisté platí.
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: nevím, nakolik je empiricky prokazatelná, ale rozhodně platí, že se ti mladí soudruzi chovají jak parta vyslovených debílků. v jistých okamžicích minulých debat jsem sledoval dva pozoruhodné úkazy: - lítaly některým lidem tak rychle, že dotyční nemohli ani přečíst (sám čtu velice rychle:), a za druhé se tu objevují ikony/jedinci, které normálně nevídáme (v této debatě), a počet minusů paranormálně roste :-) jakým způsobem vede toto k utváření stádní pospolitosti je ovšem doposud záhadou :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Omyl, za prezidenta budeme mit zlodeje (anzto kdo lze, ten krade) a bezpaterniho oportunistu Fischera, nekdejsiho clena zlocinecke organizace.

Kdo to bude priste, Batora???
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    Jediné co mě tady vadí, když to přejde do osobních útoků...

Jinak dovolím si zaprorokovat (klidně si tento příspěvek uložte): Náš budoucí prezident bude asi poměrně neznámý člověk - řekl bych, že u lidí zvítězí potřeba změny ve společnosti nad konzervativností (byť za cenu nemalého riskování).

Vím, je to poměrně odvážné tvrzení - ale už senátní volby a volby do zastupitelstev krajů tento trend silně naznačily a volba prezidenta je dle mého jen završí...

Ostatně až budeme mít nového prezidenta, tak se prokáže, zda jsem měl pravdu či ne. ;-)
    CICO
    CICO --- ---
    ...souhlas s Finem...je mi to samozřejmě úplně u prdele, ale ono je to bohužel přesně tak, jak píše...minimálně v této diskusi totiž existuje empiricky prokazatelná korelace mezi smířlivým vztahem k bolševikům a oblibou této FB nákazy, původně zřejmě určené pro jeho náctileté a adekvátně blbé uživatele...))

HAROLD: mimochodem, tento pokus o nalezení paralel či analogií by, dle mého, taky stál za hlubší vysvětlení...) v opačném případě je to přesně ten druh trollingu, za který jedno nejmenované ID rozdávalo RO v diskusi o konzervatismu po cca dvou až třech příspěvcích...což lze ovšem rovněž mít docela úspěšně "u prdele"
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Víš co... třeba v noci... šeptaj z rohu... pod postelí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam