• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: To je cesta ke schizofrenii.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Co ti mam na to odpovedet? Vubec jsi zrejme nepochopil, o cem se tu s Finem dlouhodobe dohadujeme. Z pozice hodnotile ma naprosto jiny vyznam:
    1. Cesi jsou blabla ...... Pokud jsem Cechem, jsem blabla a pokud se stydim, stydim se i za sebe.
    2. Nekteri/vetsina/ cast Cechu je blabla ... I pokud jsem Cechem, vnimam, ze ne vsichni jsou blabla a ja (zrejme take ne) a stydim se za tuto cast (koneckoncu mohu se stydet i za to, ze jsem Cech, bez ohledu, ze nejsem blabla)
    3. Cesi jsou blabla ... nejsem Cech (necitim se byt Cech) a dovoluji si generalizaci aniz by toto hodnoceni postihlo i me - pak se ovsem za Cechy nemusim stydet

A nevic se mi libi, jak sis vytvoril kryti - kdyz ti ted nekdo oznaci tve nepochopeni minusem , zaradi se do blabla? Normalne bych ti ho nedal, ale za tuhle blbost ho mas mit!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Cítit se Čechem ještě neznamená, že se za ně nemusím stydět .. když se dopouští špatností. Dokonce právě naopak : když se dopouští nepravostí a darebíctví jsem Čechem tím víc když takové činy odhaluji a kritizuji. Nadávat na špatné Čechy neznamená nadávat na všechny Čechy. ( Svými mínuskami které tu budou následovat, pouze dokreslíte "jací" jste vy zde Čechové, kam se zařadíte )
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BONGI: Mozna se za to stydi, coz by me neprekvapilo, osobne se za to stydim celkem casto :S
    BONGI
    BONGI --- ---
    FIN: "Cesi jsou ..." Cesi jsme..." zarazujes se do sve definice, ci se Cechem necitis?
    FIN
    FIN --- ---
    SMRGL: víš, mně se vždycky líbí ty argumenty typu do politiky normální slušnej člověk nepůjde, tam jsou samí zloději a hajzlové". ona je to pravda. jenže - a to je důležité - ona je to jenom polovina pravdy. s oblibou vždycky tvrdím, že houba se bez podhoubí neobejde. a tady to podhoubí názorně vidíme: polišové - ne snad všichni, "jen" část - fixluje a krade. viz článek. a lidi co? lidi "tu službu využívaj". takže a na rovinu, řada lidí se prostě na tom fixlu podílí coby spoluzákazníci. čímžto pádem jsou podhoubí té houby s názvem "polišskej fixl". ty sám mluvíš o lesích. taky už jsem ledacos zaslechl. a tak dále. mám známé v energetice, některé i dost vysoko - totéž. a tak se "všude" u nás krade na všech úrovních - ne snad všichni, "jen" dost lidí na to, aby na zlodějny a podvůdky člověk často/pořád narážel - a to je zase podhoubí těch politiků. jak by vůbec šlo čekat, že oni nebudou, když a) se krade všude a b) na té jejich úrovni lze ještě víc a ještě lépe? myslím, že ač ne všichni, třeba asi pár lidí tady v tom klubu, si to nezaslouží, protože zrovna oni nekradou, mají zkrátka smůlu, že jsou nejspíš součástí národa českého, který jetam rozlezlým a kvalitním podhoubím, že kolem nich, i když nekradou, stejně ty houby fixlu radostně hojně porostou. a to je vlastně celé. část lidí tady krade a přijde jim to nomální - ti jsou podhoubí - zbytek je znechucen a"nemá koho volit". no nemá. jenže by napřed namísto nevolení musel (aktivně) kopat politiky doprdele - a než by to šlo, musela by napřed část čechů důkladně nakopat do prdele tu druhou část čechů, aby ta přestala být podhoubím. teprve pak můžeš vytrhávat prašivky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FIN: zrovna o tomhle uz delsi dobu uvazuju, chybi mi akorat nejaky pozitivni reference :)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    normálka... to samé lesy čr - všichni o tom vědí od začátku, nikdo to neřekne nahlas až najednou se ozvou překvapení politici čssd/ods/ksčm..
    FIN
    FIN --- ---
    taky dobrý http://zpravy.idnes.cz/policiste-radi-jak-neplatit-pokutu-duz-/domaci.aspx?c=A121026_205020_domaci_skr v tomhle státě prostě krade kde kdo, to se pak nesmíme divit :-)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    o boha.. těšil jsem se do kanady a tam je to prej taky nahouby - mají drsný imigrační zákony...

asi se začnu učit španělsky a vyrazím někam do jižní ameriky.. i když, to co jsem slyšel o brazílii a chování k zaměstnancům, nemá nikde obdoby - tam by měli naši soudruzi zakročit.....
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ako sa ta krava podoba sudruhom z KSC okolo roku 1946/1947

No, je fakt, že v těch letech mnohem víc než KSČ chtěli znárodňovat všelijací ti Zenklové a Miládky Horákové a tadleta parta... Ti kdyby se dostali k moci, to by byl teprve fičák...
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: máš ho u mě :-)
    FIN
    FIN --- ---
    nepoučitelným kreténům mezi námi (jo, bongi, teď už na té definici, co ji nakonec řekl i harold, trvám - češi jsou nepoučitelní kreténi) aneb "jak jsou teď noví a jiní"...
    Asistent místopředsedy KSČM chce pravičáky věšet po městech – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/282900-asistent-mistopredsedy-kscm-chce-pravicaky-veset-po-mestech.html
    jak nekulturně netolerantní, že? (konec kapalného sarkasmu)
    a nakonec i tohle
    Soudružka Vostrá: Nebudeme znárodňovat. Není na to situace. | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-vostra-nebudeme-znarodnovat-neni-na-situace
    k čemuž kamarádi poznamenali jen:
    kolega č. 1
    "Je to fíčák. nenápadný, ale fičák."
    a:
    kolega č. 2
    "Az teraz s oneskorenim si to citam detailne a neverim, ako sa ta krava podoba sudruhom z KSC okolo roku 1946/1947. Na nich treba fakt tazke zbrane pechoty, este kym sa im podari zorganizovat puc."

zkrátka, my na svoje západně-civilizační tradice pod taktovkou multikulti blbečků rádi zapomínáme, soudruzi ale kupodivu nezapomínají na to, jak s nimi naložit...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Soudružka Vostrá: Nebudeme znárodňovat. Není na to situace. | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-vostra-nebudeme-znarodnovat-neni-na-situace?page=0%2C0

Vnímáme, že se změnila Evropa, změnila se společnost, jsme v nějakých svazcích – v Evropské unii a v NATO. Realitu vnímáme, to není o tom, že vyhrajeme volby a budeme hned znárodňovat. To přece není ani v této situaci možné. V tom je to zkreslení. Že se říká: vyhrají a vrátí to někam dvacet let nazpátek. Přitom reálně se to tam nikdy vrátit nemůže. Nikdo z nás se nemůže vrátit o dvacet let.

To ze se rika? A kdepak? Ja teda spis ctu reci o tom, ze pravice vraci republiku do 19. stoleti ci kam...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FIN:
    Captain grammersotzi here have this medal
    FIN
    FIN --- ---
    RAGNAROK: "bys". asi bolševika nepamatuješ.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DOCKINEZ:
    Jo za bolsevika by si lustil neci skrabopis. Jinak se omlovam cestinarum.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: chci tím říct, že vyvázáním z ruského vlivu a otevřením hranic, bychom se otevřeli i západu a nechali transformovat naše politbyro z venku. Ale čr nemá konfuciánskou tradici, chorobně rozvinutej nacionalismus a silnou armádu. Takže by to padlo, tak jako tak..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jeste by se melo rozlisit ktere vyhody/nevyhody prisli s rozvojem technologi

Nechci bejt za skarohlida, ale tohle by normalni clovek za bolsevika nenapsal.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PREVIT: no třeba by došlo k proměně alá čína..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RAGNAROK: K tem technologiim - kdyby nedoslo ke zmene rezimu, tak by se sem vubec dost tezko dostavaly. Ve vlastni vyrobe jsme byli tak 15 let zpatky.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    Jeste by se melo rozlisit ktere vyhody/nevyhody prisli s rozvojem technologi a ktere vyhody/nevyhody prisly se zmenou rezimu. Treba zrovna u te elektroniky to nema smysl porovnavat. U bydleni to bylo tak ze vam prebytecny barak/metry ukradli nebo vam tam nacpali najemniky kteri, platili nula hovno a jeste si na majitele vyskakovali. V praci neslo notoricke alkoholiky a lemply vyhodit, presto mel clovek zodpovednost za jejich pracovni vykon nebo za jejich pripadne zraneni. (ja jsem to nezazil)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam