• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    GRETKA: Fakt nehází? Já myslela, že si ji koupím, ale chtěla bych zrzavý odlesky v hnědejch vlasech...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HELLENKA: s logonou mam dobre zkusenosti, pak taky s urtekram, ale nikda jsem nezkousela cernou. Jeste je dobra henna od lushe, od nich jsem zkusila tu hnedou a zrzave odlesky nedela, na sedivych vlasech je vsak svetlejsi. Take zalezi zda ma treba i jen par sedivych vlasu, ty proste ztmavnou tez, ale samozrejme ne do odstinu jako barevne vlasy - chce pocitat s tim, ze rostlinne barvy nesjednoti barvu vsech vlasu.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    HELLENKA: aj, ty si to predstavujes jak hurvinek valku... promin, jestli se te timdle uslovim neprijemne dotykam, ale proste neznam lepsi.

    Za prve: barveni henna je o experimentovani!
    ZA druhe: bezbarva henna neni henna!!! Jednoduse, henna se jmenuje latinsky Lawsonia Inermis, to ti nekdo prodava jako berbarvou hennu je vlastne uplne jina kytka, nejcasteji Cassia Auriculata. Kde prodejce zneuzije toho, ze slovo henna je zavedene a zname.
    NEBO se jedna o spatne nanesenou hennu treba na 10 ci 20 minut, lidmy co nechapou co je to henna a co to obnasi. Rostlinne barvy proste nenabarvi za par minut!
    Za treti: HODNE MOC zalezi na puvodni barve tvych vlasu! Henna vlas obali oranzovo/zrzavou barvou, nejlepe se to vidi na sedivych vlasech. A tudiz, kdyz si blond tak ta sama michanice, treba ta henna+indigo co barvi do modra, maji uplne jinou vyslednou barvu nez na nekom tmavovlasem. Nemam moc tudle firmu rada, ale maji dobre zpracovany ten dopad podle puvodni barvy vlasu: http://www.hennecolor.cz/index.php?template=vzornik.html
    Za ctvrte: aspekt barvy se meni podle intenzity svetelneho zareni, dej si v tomdle klubu do vyhledavani http a uvidis ze nekdo sem tam hodil fotku jak na slunci tak v priseri a ze to neni stejne.

    Good Luck!
    AETHER
    AETHER --- ---
    HELLENKA: Henna jako takova barvi na cerveno, pokud tam pisou, ze je to henna black, bude smichana s indigem (pokud tedy ma byt prirodni); hodne lidi si stezuje, ze jim to nechyta cerne, to co pise IKA by mel byt zpusob, jak zajistit, aby to chytlo...
    IKA
    IKA --- ---
    HELLENKA: henna + indigo postupne na dvakrat, teda najprv len henna, potom len indigo. malo by to fungovat.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Máte někdo zkušenosti s vlasovejma maskama z Lushe?
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    STARAKRYSA: odstin kastan neni cista henna, pac henna barvi do rezata :) tudiz kdyz chces kastan, tak je to docileno bud pridanim nejakych dalsich bylinek (bylinek) ci chem. latek. Taky jde o to, zda cekas barvu jako z chemky nebo uz jsi zkousela hennu a hledas spis jiny odstin.
    Ze sve zkusenosti ti muzu doporucit hnedou hennu od Lushe, nejmene hazi ty rezate odlesky.
    Co se tyce 'jak to vypada' zkus dat zde do vyhledavani 'http' a mas vetsinou fotky barvene cistou hennou.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    hoj kde se da koupit kvalitni 100% cista prirodni henna - odstin kastan (praha, plzen) ?:)))) vim ze to tu mozna nekde bude napsany ale nejsem moc schopna to vyhledat..
    popr kdyby byla nejaka fotka jak ten kastan vypada, dik :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    CERNY_KOCOURTALANKA: Díky moc:-) Jinak ta henna chytla dobře a zdá se mi, že se míň vymývá, než ta z Chez Amisu. Teče ze mě daleko míň zrzavý při mytí hlavy:-)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ADELHAIDA: Máš to moc hezký. Vypadá to krásně přirozeně
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    ADELHAIDA: moc pěkný. Takvej kaštánek...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Jo jo. Já si to barvím hlavně kvůli těm šedinám. Ty jsou pak na sluníčku krásně měděné. Jinak jsem byla se svou přirozenou barvou spokojená, myslím, že tmavě šedé vlasy má málokdo:-)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: super! je videt, ze mas ty vlasy silny a leskly. Ale je fakt ze je mas hodne tmavy, to spis hazi odlesky na slunicku, vid...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Tak tady:
    Asi tam toho není tolik vidět, fakt mám tmavší vlasy a světelné podmínky nic moc. Snad se ještě někdy pokusíme vyfotit to líp.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: to ja jsem to tam ty dve hodky asi mela...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TAMARIX: Jde to s tím opravdu dobře, my jsme tak dřív zdobili i perníčky, na to už máme zdobičku (s tou by to asi šlo asi taky):-). No mám takovou tu injekci z doplňování tiskárny, i s tupou jehlou. Takže na jemnější motivy se dá použít i ta jehla - ale henna se musí opravdu dobře rozmíchat.
    MANIFEE: To asi bude lepší. Je otázka, jak dlouho jsi to na ruce měla. Kdybych si to tam nechala dvě hodiny, třeba by to taky bylo hezky hnědé.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ADELHAIDA: Použití injekce je super nápad! :-) Přemýšlela jsem jak to udělat jinak, ale tohle mě nenapadlo..
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Taky se přimlouvám za fotku. Sice jsem se ještě nedostala do Prahy, ale u Manifee ségry mám taky balíček, tak abych viděla, jak to chytá :o)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    ADELHAIDA: tak to ta pasta bude asi lepsi, ta mi chytla tak neco mezi tmave oranzovou a cervenou az hnedou...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MANIFEE: Na předloktí to za tu půlhodinu chytlo tmavě oranžově. Rozdělávala jsem to jen citronovou šťávou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam