• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    MANIFEE: Já bych se taky přidala s červenou... 500g bude stačit :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    MANIFEE: tak to bych prosila zase tu červenou, kilečko :-)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    IKA: pak jeste 80g za 80 Kc a 200g za 150 Kc
    IKA
    IKA --- ---
    MANIFEE: asi ano, ake su ine moznosti?
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    IKA: oki, chces ty 500g vid
    IKA
    IKA --- ---
    MANIFEE: hnedu nie, ale vzala by som zase tu cervenu. (a myslim ze by som mohla prevziat aj balicek pre GALTHEU:)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Musim podekovat za tip s holandskym kakaem :) po celonocnim pusobeni henny jsem nemela vubec problem s vysousenim vlasu :) akorat je ta barva mozna trochu tmavsi, takze zacinam mit spis fakt tu medenou, nez svetle zrzavou :)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    CERNY_KOCOUR: oki, pisu si
    GALTHEA: ja ti ji pak klidne muzu poslat postou, jestli chces. Par holkam uz jsem ji takhle posilala a nebyl problem...
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    MANIFEE: ja bych pak vzala tu hnědou, třeba i dva kusy, ale nevím kdy půjdu nejblíž do Prahy... ale to by snad šlo nějak udělat:)
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    MANIFEE: prosímtě pokud fakt barví na hnědo, tak bych si s dovolením dvě krabičky objednala...
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    AETHER: oki, privezu :) Zatim jeste nevim kam pojedeme priste... Kdyby to byla zase nejaka hennova destinace tak dam vedet ;)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MANIFEE: ja budu urcite chtit cervenou, je skvela:) a pokud se nechystas jako dalsi staci treba do Indie, tak prosim dva baliky;o)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    NEVENA: diky :)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Ahoj holky, meli byste zajem abych privezla z Kataru tuhle hnedou hennu? Krabicka ma 60g a vysla by na 120 Kc. Ja ji pouzivam a jsem s ni moc spokojena. Ma odlesky vic do cervena nez do oranzova, coz mi vyhovuje a barvi fakt na hnedo (ja mam puvodni barvu vlasu takovou tu mysi blond). Do Prahy se chystam v srpnu a uz se do Kataru vracet nebudu, takze pokud nektera budete chtit privest jeste tu cervenou tak dejte vedet.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    NEVENA: Právě že ne... bylo to po dlouhé době, melír je už doclea odrostlý
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    NEVENA: prave to by byl ten maximalne pozitivni efekt :) Tze jsi to davala tak po tom mesici?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    KACHITA: Vždycky je třeba aspoň tři týdny počkat... Henne color jsem taky dávala na melírované vlasy, a ten melír po pár mytích hezky vylezl.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    zdravim vsechny... mam dotaz, at filtruju jak filtruju, nenasla jsem odpoved, tak vas prosim o radu:
    je to neco pres 14 dni co mam medene meliry prelivem (chtela jsem neco jako medenou nebo svetle hnedou trochu narezlou barvu, ale kamaradka kadernice mi to nejak rozmluvila ze by to mohl pro me byt sok - mam spinave blondatou takovou tu hnusnou puvodni barvu vlasu).. no jenze mne to nejak nestaci a prave bych rada ten (pozitivni) sok, pze ty meliry vypadaj dobre...
    a dotaz: nasla jsem preliv Henne color a na nem se pise cosi o tom, ze to nevadi chemce... tzn. ze nemusim cekat jeste tak ten mesic? Bohuzel se nemam jak na krabicku nebo navod podivat, a na netu jsem toho moc nenasla... tak by me to zajimalo, protoze na hennu barvu je jeste moc brzo...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    No jo, člověk musí počítat s tím, že má člověk vlhký vlasy... a držet se zásady, která platí i u vaření - vždy je lepší ředit, než zahušťovat. Já si dělám hennu o hustotě zbuní pasty cca a ráno ještě přidám trochu horké vody, abych doplnila to, o co henna přes noc zk´houstla.
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Tak jsem se dneska vrhla na barvení. Udělala jsem si včera směs z henny (od ID Manifee), teplýho červenýho krabicáku, skořice, červený papriky, trochu citronový šťávy a jablečnýho octa, hřebíčku (kterej se mi ale hmoždířem nepodařilo moc rozdrtit, takže tam jsou spíš kousky), nechala zhruba těch 24 hodin odstát a dneska jsem přidala kokosák. Bohužel to nebylo moc v teple, v bytě se netopí a sice jsem se snažila, aby směs byla na sluníčku, ale přece jen to nějakou větší teplotu nevytvářelo.
    Při nanášení jsem zasvinila celou vanu, poté obmotala hlavu potravinovou folii, zabalila do dvou igeliťáků, na ně pak dala ještě další vrstvu folie a navrch ručník. Zkoušela jsem i plavací čapku, ale zaboha mi to nešlo přes ty vlasy nandat.
    Evidentně jsem to udělala moc řídký, protože už mi to začíná stejkat dolu... a to jsem měla pocit, že tentokrát je ta hmota hustší, protože si pamatuju, jak mi to při dvou minulejch barveních stejkalo, a navíc jsem myslela, že s tou folii to bude lepší... no evidentně je co zlepšovat.
    Takže teď mam obmotanej toaleťák kolem krku, na hlavě mikroten a ručník a jak mam folií překrytý i uši, tak míň slyšim a cejtim občas nějakou zateklou tekutinu i v nich. Jsem zvědavá, jak to dopadne :-D Ráda bych to samozřejmě nechala co nejdýl, ale uvidim, jak moc mi to bude nepříjemný... min. těch 5 hodin ale snad dám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam