• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    povodny klub bol venovany nebezpecnej tzv. ciernej henne,

    ale teraz si tu zvacsa vymiename skusenosti s pravou, bezpecnou a pozitivne posobiacou hennou (lawsonia inermis). :)

    (recepty na nastenke.:)
    rozbalit záhlaví
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    CAMELLA: bojim :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SUCHO: minimálně měsíc, ale počítej, že i tak ti chemická barva na hennu nemusí dobře chytnout :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    ahoj, prosim o radu, cca jak dlouho po obarveni vlasu hennou musim cekat, nez se budu moct opet vratit k chemicky barve? nejsem spokojena s vysledkem. diskuzi jsem zbezne procitala a odpoved jsem nenasla. diky :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    MAGI: LOL, na těch fotkách to vypadá líp před barvením, než po barvení, si nemůžu pomoct :oD

    Ty jo, ale já chci vypadat jako ty :o)))
    IKA
    IKA --- ---
    MAGI: pekne:)
    MAGI
    MAGI --- ---
    ANDREA90: oo to se červenáám :)) (zrzavííím) děkuji uctivě :).. avšak to bude spíš fotkou
    MAGI
    MAGI --- ---
    fotky příšernýýýý, vím :))
    původní. i když na fotce vypada líp než vypadala :)

    a tady po henně :)

    á na sluníčku(pravá část) :)


    a ač to na těch fotkách nevypadá tak mám teď vlasy fakt docela v dobrym rozpoložení ;)) díky hennařky ;)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    MAGI: A foto nebude? :O))
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    IDENTITY: už mlčím :-X
    MAGI: ty konečky se zase časem rozlepí, ale jo, s hennou se dá úspěšně nechat odrůst vlasy zničené chemkou, aniž by to vypadalo nějak tragicky ;-)
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    MAGI: Před pár lety jsem měla úplně stejnej problém, jen jsem to měla z častýho barvení, a henna mi do půl roku dala ty vlasy do pořádku tak, že jsem je nemusela úplně ostříhat. Držím palce:)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Tak já přicházím s novym reportem :)

    ..zatím jsem zkousela bezbarvy zabaly z dmka za 70. Dnes jsem byla v kotve a koupila si ohnivě červenou od Logony + kokosový olej.
    Do henny jsem zamíchala poměrně dost olivového oleje a trochu kokosového +červenou papriku a dolít vodu. Po dvou hodinkách co jsem měla hennu na hlavě nestačim zírat. Barva krásně chytla, mnohem víc než podle vzorníku vyjít měla, vlasy hebký a rozčesatelný ještě bez použití šamponu a roztřepené konečky téměř zacelené. Bohužel mam ještě na vlasech zbytek chemicky hnědky, takže tam je to tmavší a kořínky svítěj ale je to supr a jsem nadšená :)))! moc děkuju za všechny rady a porady a tak už sem s tim chtěla seknout a ono ejhle :)) možná nahodím i nějakou fotku :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    SKLIBA: No jo, jenže my, co jsme původně brunety, nyní šedneme a potřebujeme tmavě hnědou/tmavě hnědočervenou, to přece jenom vidíme jinak. Ono barvit hennou světlý vlasy je fakt snazší.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    není pravda, s olejem nebarví míň. přidávám olivák - a ne jen pár kapek ale tak 1-2 polévkové lžíce a henna mi barví jako drak, z myšoblond na tmavoměď jen to fikne... jo a rozmíchávám ve víně...
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ADELHAIDA: no tak v tom mozna fakt budou ty sediny
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nee, předtím jsem se nebarvila vůbec, začala jsem rovnou s hennou. Začla jsem šedivět ve 13ti, barvit jsem se začala v 16ti.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ADELHAIDA: jo, mne ted taky rostou dost rychle, ale nedavala jsem si to do souvislosti s hennou - nevim zda aplikace henny 1x mesicne muze vlasovou pokozku stimulovat takovym zpusobem. nezacly ti spis sedivet? mne cim vic je mam sedive, tim rychleji rostou (a nekde jsem i neco v tom smyslu cetla, ze sedive rostou rychleji - coz je opruz, protoze u nich jsou odrosty sakra videt :)
    a nebo jestli sis predtim barvila chemkou, tak tam zas kazde barveni vlasovou pokozku solidne masakruje, tak mohly rust pomaleji kvuli tomu a ted se vratily k rustu obvyklemu (mne po chem. barvach strasne padaly napr.)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Od doby, co používám hennu, mi vlasy rostou tychlostí 1,5 cm za měsíc, musím hennovat každé 4 týdny:-)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    MAGI: Používáte někdo tyhle šampony? Koupila jsem si jeden na zkoušku - teď používám Alverde na tmavé vlasy, mám dojem, že se po něm víc lesknou, jenže taky rychleji mastí:-/
    Ještě tady mám vyživovací šampon od Welly, ale nevím, jestli jeho používání má smysl, když jsem vlasy v posledních 2 měsících dvakrát hennovana
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    MAGI: jo, a je to tak - henna udrzuje vlasy v kondici. Akorat zalezi na tom, co myslis tim "cim vic" - myslim, ze od urcite hranice uz to proste "lepsi byt nemuze" a vyssi frekvenci uz nic nezmenis (akorat si pridelas zbytec. praci) - rekla bych ze jsou to tak 3 tydny, casteji to imho nema smysl. Rekla bych, ze tak jednou za 4-6 tydnu (podle pripadnych odrostu taky) je idealni.
    AETHER
    AETHER --- ---
    MAGI: ja s touhle radou nijak extra dobry zkusenosti nemam (takovy spis neutral, neublizila ale ani neobarvila), mozna muzes zkusit take Lush, ti maji uz z pridavkem kakaoveho masla tusim, tak nemusis nic michat, je to rovnou uz pripravene k pouziti (tedy musis to rozpustit ve vode, to ano:).
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    JESTERKA_AIENE: super, tak to jsem rada :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam