• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAH:E:N:N:A
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SKLIBA: No jo, z myšiblond ti to jde dobře:-) Já mám vlasy skoro černé, a tam je každý půlodstín znát.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    No tak to nebude dredama :D Já občas ještě dva dni po hennění se podrbu v hlavě a mám zelené nehty :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ja sem jeste kdyz je mela, barvila dready jenom hennou, rozhodne lepsi nez kde jaka chemka, tak je to nejak pekne stahlo, sice oplachovala dycky tak 2 hodiny a stejne to z nich jeste par dni pote padalo ale tak co..
    OXIS
    OXIS --- ---
    TERKA_ORANGE: tyjo, barvit dredy hennou jsem si nikdy netroufla, vymejt to bahno mi dělá problém i teď na vlasech :D navíc mi na ně byly i čtyři chemický barvy málo, měla jsem je puntíčkovaný :)) tak jsem si pak řekla, že to nemám zapotřebí.

    Teď po dredech vlasům henna dost pomohla, řekla bych. Dnes jsem poprvé použila henne color místo tý henny z dm (rozdíl v ceně je teda neskutečnej), tak jsem moc zvědavá na výsledek! :) ale vymejt šla líp než ta dmková. Objevila jsem Ameriku! .))
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jojo, to je můj kokosák :).
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Jsem zrzka omylem narozená blond. Ale přesnou barvu blond vám už nepovím, na každé staré fotce to vypadá jinak. Něco mezi střední a popelavou..?
    Fotku hledejte, postovala jsem ji do tohohle vlákna v létě, když se na ni taky někdo ptal :) A to bylo zrovna po tom zesvětlování a před henněním na podzim.
    A nemáte zač :)
    TERKA_ORANGE
    TERKA_ORANGE --- ---
    MORGYSZ: take dekuji, dobre napady! zkusim pri dalsim barveni mixnout blond a medenou, pouzivam hennecolor. uvidim, co z toho vyleze, urcite mnohem lepsi, nez vlasy odbarvovat chemicky :) kdybys mela nejake ty fota .... :)
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    MORGYSZ: Ty jo hustej recept! A jaký máš přírodní vlasy? Je to teda docela alchymie! :) Třeba by to mohlo pomoci i mě, i přes tu mou tmavou přírodní. Hmm zkusim.
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MORGYSZ: Díky moc! Mám podobný problém, že postupem času henna opravdu hodně tmavne, tak to chci zase nějak postupně navracet ke světlejší barvě..A nemáš fotku? a popř ještě jakou máš svoji barvu vlasů?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    A ještě jak jsem tu psala relativně nedávno - na zesvtělování pomáhají i ty olejové/jogurtové/medové zábaly, případně maska Gestil Wonder (čili býčí koule :) ). Samozřejmě i pár jiných metod, ale to už jsou víc drasťárny na jemné vlasy, takže je nepoužívám (jako citron s vodkou a nechat působit na slunku).
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Já už to tu někde asi i psala. Nicméně co jsem si uvědomila, že mi henna tmavne fest a že v tom vypadám nemocně, tak jsem sesbírala info a jala se to zkoušet. Původně jsem barvila jenom 1-2 krabičkama měděné Hennecolor, pak poměrem 1:2 blond :měděná, tak jsem ten poměr obrátil a hennila takhle asi rok. To pomohlo relativně dost, pak taky nehennit pravidelně po měsíci, loni zjara jsem měla období, že jsem na to nějak neměla čas a chuť, takže jsem nehennila pár měsíců a henna současně odrůstala i vymývala se, tuším tak pěticentimetrové odrosty jsem měla přes léto. A začala jsem používat Baleáckou sadu More Blond (šampon, sprej), což taky pomohlo, dost to zesvětlilo. A na podzim jsem nakoupila neutrální hennu a trochu měděné a začala dělat100g - 80g neutrálu a lžíce či dvě měděné. Teď jsem ještě přikoupila blond a picnu to do toho příští hennění. Teďka většinou henním co 6 týdnů zhruba, žádné výrazné odrosty nemám,tak se to snese. Ale ty blond šampony hodlám používat znovu, bo u mě je světlejší zrz prostě lepší.
    A je docela vtipné, když si obtočím cop kolem hlavy - cop je výrazně tmavočervený a hlava takova světlá blondorez :).
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    MORGYSZ: Jak to zesvětluješ? Mícháš při barvení s neutrální hennou, nebo nějaký jiný trik?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    KYNCLACZ: Tak tuhle barvu mám na přímém slunku :D Ale ve stínu je to o dost horší. Ještě že to už dva roky zesvětluju, měla bych už kafobrondozelenou :evil:
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    KYNCLACZ: to je prostě k vzteku :-) já mám vlasy krátké, takže mě se to jen ztmavuje a sem tam se chytí nějaký ten lesk (který je vidět jenom v koupelně pod bodovkama a nebo pod přímým sluncem). dneska jsem zkoumala vypadnuvší vlas a u kořenů mám světloulinké odrosty (tak 2mm) a pak plynulý přechod přes tmavou hnědou až do skoro černé a to jsem posledně barvila caca rouge (červená)! (a před ní maroon - hnědá)!!
    no nic, asi se dám zase na černou a indigo a budu ze sebe dělat nějakou dobu Morticii Adams :-D
    KYNCLACZ
    KYNCLACZ --- ---
    Taky mám stejný problém. Mám kaštanově hnědé vlasy. U hlavy mi henna chytá hodně tmavě skoro dohněda (jak už mi to odrůstá a vlasy mám zdravější), pak mám přechod tmavě červeno - zrz a zničený konce mám náádhernou světlou zrz, která by se mi líbila po celé hlavě:(( Ale mám smůlu no:( Po henně mám opravdu mnohem hezčí vlasy než po divokých barvících experimentech. Ale jak mi to postupně odrůstá, ta nakonec asi budu hnědovlasá:(( A přitom ta zrz je ták krásná. Tahle holčina má na té úvodní fotce nádhernou barvu: http://www.osobnosti.cz/deborah-kahlova.php
    FLOE
    FLOE --- ---
    Kdyby se nekomu hodilo. Mam doma cernou, hnedou a neutralni Henne Color. Pytliky minimalne napul plne. Kdyby nekdo mel zajem, prenecham za caj. Kdyztak posta. Praha.
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    TERKA_ORANGE: Tak igelit je samozřejmost. Těžko bych běhala po baráku s nahenněnými vlasy i bez dredů :) Nicméně jste mi teda dodaly zajímavou zkušenost, picnu to do našich článků na webu, ež ani s dredy nebojíme se vlka nic... :)
    TERKA_ORANGE
    TERKA_ORANGE --- ---
    MORGYSZ: -na vlasech- jo jde hur smyt nez klasicka barva, ale neni to zas tak hrozne, vzdycky jsem si hlavu prevazala igelitem, aby bahynko nezaschlo
    HOLYJOLI
    HOLYJOLI --- ---
    MORGYSZ: Zkušenost s hennováním dredů mám, kupodivu to vymývání nebylo tak strašné, jak jsem si myslela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam